Paklen žreb: „Srpski delfini“ u grupi sa Hrvatima i Crnogorcima na OI u Tokiju

© Tanjug / ZORAN ZESTICVaterpolista Srbije Sava Ranđelović u duelu sa reprezentativcima Hrvatske Lukom Lončarem i Havijerom Garsijom na finalnoj utakmici
Vaterpolista Srbije Sava Ranđelović u duelu sa reprezentativcima Hrvatske Lukom Lončarem i Havijerom Garsijom na finalnoj utakmici - Sputnik Srbija, 1920, 21.02.2021
Pratite nas
Vaterpolisti Srbije saznali su imena rivala s kojima će se nadmetati u grupnoj fazi na Olimpijskim igrama u Tokiju ovog leta. Žrebom u Roterdamu odlučeno je da „delfini" za rivale imaju Hrvatsku, Crnu Goru i Španiju, pa je jasno da nije moglo teže da bude.

Izabranici selektora Dejana Savića će na Igrama u Tokiju biti u grupi B zajedno sa Australijom, Hrvatskom, Crnom Gorom, Španijom i Kazahstanom, odlučen je žrebom u Holoandiji.

Po završetku olimpijskih kvalifikacija kompletirani su sastavi grupa. U grupi A nadmetaće se: Sjedinjene Američke Države, Grčka, Japan, Italija, Mađarska i Južna Afrika.

​Četiri najbolje selekcije iz obe grupe izboriće plasman u u narednu fazu, a vaterpolisti Srbije brane zlatnu medalju, osvojenu na prethodnim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Planirano je da Igre u Tokiju počnu 23. jula i da traju do 8. avgusta.

► Ruskinja pretukla Brazilku i najavila juriš na pojas u UFC /video/

► Senzacija – Rusija potopila Hrvatsku za korak bliže Olimpijskim igrama!

► Olimpijske igre u senci velikog skandala – ostavka zbog neprimerenih komentara

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala