Norveška mašina preti da nadmaši rekorde Ronalda i Mesija

© AFP 2023 / WOLFGANG RATTAYErling Holand
Erling Holand - Sputnik Srbija, 1920, 20.02.2021
Pratite nas
Norveški fudbaler Erling Holand jedini je za koga stručnjaci prognoziraju da bi mogao da nadmaši rekord Kristijana Ronalda po broju postignutih golova u mečevima Lige šampiona.

Supertalentovani napadač koji nastupa za Borusiju iz Dortmunda ponovo je pokazao svoje golgetersko umeće na meču nokaut faze Lige šampiona, kada je postigao dva gola uz asistenciju za pobedu svog tima nad Seviljom 3:2 u Andaluziji.

Holand, koji tek drugu sezonu nastupa u najpoznatijem evropskom klupskom takmičenju, odigrao je ukupno 13 utakmica na kojima je postigao 17 golova.

U prethodnih pet mečeva, napadač „milionera“ iz Dortmunda mrežu protivnika je zatresao osam puta, te je s razlogom vodeći strelac ove sezone, ispred Markusa Rašforda i Nejmara.

S obzirom na to da ovaj fudbaler ima tek 20 godina, očekivano je da bi mogao da obori rekord Kristijana Ronalda koji je postigao 134 gola u 170 odigranih mečeva za 18 godina.

Jer, norveška gol-mašina nema nameru da stane i prosto je nemoguće prognozirati koji su dometi 20-godišnjeg Erlinga Holanda koji će verovatno ove sezone izaći kao pobednik iz trke za najboljeg strelca najjačeg klupskog takmičenja na planeti.  

Svi problemi Barselone pokazali su se u Ligi šampiona

Eh, da je bilo pakla Marakane... /foto, video/

Ekskluzivno Piksi: Da, biću selektor Srbije!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala