Jokić je voleo Balaševića, ali nije stigao da ga upozna...

Pratite nas
U danu kada je Nikola Jokić proslavio 26. rođendan i kada je odigrao još jedan odličan meč u pobedi Denver Nagetsa, Srbiju je šokirala vest da je u 67. godini preminuo legendarni pevač Đorđe Balašević. As Denvera nije krio da je s pomešanim emocijama istrčao na parket u noći između petka i subote.

Nikola Jokić je u razgovoru za RTS otkrio da je bio veliki fan čuvenog kantautora, kojeg, nažalost, nije stigao da upozna. Đorđe Balašević je preminuo od posledica upale pluća u Kliničkom centru Vojvodina.

„Veliki sam fan lika i dela Đorđa Balaševića, bile su mi pomešane emocije. Nisam stigao da ga upoznam, mislim da je ovo veliki gubitak za sve nas koji smo ga voleli“, rekao je Jokić za RTS u razgovoru sa Aleksandrom Žigićem.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 19.02.2021
Jokić piše istoriju – prvi put u karijeri starter na Ol-staru!

Srpski reprezentativac zatim se osvrnuo na 16. pobedu njegovog Denvera u NBA ligi ove sezone, posle trijumfa nad Klivlendom 120:103, u meču u kojem je upisao sedmi tripl-dabl učinak.

„Najbitnije je da smo pobedili. Marej je odigrao fenomenalan meč, promašio je samo četiri šuta. Što se tiče Ol-star susreta, drago mi je što ću predstavljati Srbiju, Sombor, svoju porodicu i sve ljude iza mene na tako velikom događaju", poručio je Nikola Jokić.

► Debi i odmah najbolji – budućnost Srbije je svetla

► Sputnjik saznaje: Klub iz Podmoskovlja pred gašenjem, Jović traži novu sredinu

► Bjelica odigrao utakmicu sezone /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala