„Da pitate Novaka, izabrao bi Cicipasa pre Medvedeva“

© AP Photo / Tertius PickardBoris Beker
Boris Beker - Sputnik Srbija, 1920, 20.02.2021
Pratite nas
Nekadašnji trener Novaka Đokovića i šestostruki Grend slem šampion, Boris Beker, komentarisao je predstojeći meč finala Australijan opena između Novaka Đokovića i Danila Medvedeva. Prema njegovim rečima, da je mogao da bira protivnika, izabrao bi Stefanosa Cicipasa.

Nakon drugog polufinala Australijan opena u kom je Danil Medvedev pobedom nad Stefanosom Cicipasom sebi zakazao finalni meč protiv najboljeg igrača na svetu, Boris Beker dao je svoj komentar pred rusko-srpski duel.

„Ako biste pitali Novaka Đokovića protiv koga bi više voleo da igra u finalu, verovatno bi odabrao Cicipasa. Medvedev je igrao nepredvidivo, a takođe je u fantastičnoj seriji od 20 pobeda u nizu. On je igrač trenutka, ali igra protiv osmostrukog šampiona Australijan opena“, naglasio je Beker.

Nemac je podsetio da je Ozi open omiljeni Đokovićev turnir, koji je Srbin osvojio osam puta, i da sama ta činjenica je predstavlja nešto za protivnika.

„Novak je favorit za mene. Ali Medvedev je najteži protivnik koga je mogao da ima u finalu. Mladi Rus takođe može da pobedi. Koliko je on to puta uradio (Novak)? Osam puta. Koliko puta je pobedio? Osam puta. Tada se nešto posebno desi igraču, oseti se posebnim i osvoji 16 Grend slemova. Ali, biće tvrd meč protiv Medvedeva“, zaključio je Beker.

Finale Australijan opena zakazano je za 9.30 u nedelju.

Rus svalio pritisak na Novaka: On može da izgubi mnogo više nego ja

Đoković: Morao sam da odem do krajnjih granica

Bogdan Obradović za Sputnjik: Novak je imao bol sa dvostrukim dejstvom

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala