Čudo na Zlatiboru: Kilometarski redovi za gondolu /video/

© Foto : Tviter/ Peđa VučetićKilommetarski red za gondolu na Zlatiboru
Kilommetarski red za gondolu na Zlatiboru - Sputnik Srbija, 1920, 17.02.2021
Pratite nas
Od početka puštanja u rad, zlatiborska gondola ne prestaje da izaziva pažnju javnosti i privlači brojne turiste.

Neradne dane za državni praznik Sretenje mnogi su iskoristili za putovanja po Srbiji, a najveća gužva bila je po običaju na Zlatiboru. Kapaciteti na ovaj planini bili su popunjeni, tražilo se mesto više, a procene su da je omiljenu srpsku destinaciju posetilo 30.000 gostiju.

Popunjenost Zlatibora merila se sa onom za Novu godinu, kada je pik posete, a najveće gužve stvarale su se u redovima za gondolu.

Među građanima je vladalo veliko interesovanje za vožnju trasom dugom devet kilometara, a problem nije predstavljalo ni to što pojedinačna karta košta 1.000 dinara. Cena vožnje za decu iznosi 550 dinara, pa ko se uputio na vožnju sa celom porodicom sigurno je morao da izdvoji i po više hiljada dinara.

​Na društvenim mrežama korisnici su burno reagovali na ove redove i brojne građane okupljene na jednom mestu u vreme pandemije korona virusa.

„Pa gde vodi ta Gondola? U bolji život? Da stanem u red? Da se otvorim“, glasi jedan od komentara ispod video snimka reda za gondolu koji je osvanuo na Tviteru, prenosi Mondo.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala