Srpska atletičarka pokazala mišiće od betona /foto/

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICNaša atletičarka Ivana Španović
Naša atletičarka Ivana Španović - Sputnik Srbija, 1920, 16.02.2021
Pratite nas
Ivana Španović, najuspešnija srpska atletičarka, oporavila se od povrede i vratila se takmičenjima. Bez obzira na to što je ušla u četvrtu deceniju života Ivana ne prestaje da fascinira fantastičnom fizičkom spremom i neverovatnim mišićima.

Poznato je da Španovićeva svakodnevno naporno trenira i da ulaže neverovatan napor kako bi njeno telo ostalo u savršenom stanju, a sada je odlučila da kroz set fogografija podeli deo treninga koji je odradila kod kuće sa armijom pratilaca na društvenim mrežama.

Malo je reći da su vežbe koje je Ivana pokazala izuzetno fizički zahtevne, i da mogu da ih urade samo oni najspremniji.

Za lepu Ivanu to je lako, a svaki mišić na njenom telu uredno je ocrtan, pa bi komotno na tome mogao da joj pozavidi i čuveni Arnold Švarceneger, koji je svojevremeno osvojio najprestižnije takmičenje Mister Olimpija.

Podsetimo, srpska atletičarka se poslednjeg dana januara vratila skokovima udalj, i to posle pauze od čak 16 meseci zbog povrede, a završila je kao trećeplasirana na mitingu u Dizeldorfu. 

Ivana je skočila 6,61 metar, i sada joj predstoji da podiže formu za Olimpijske igre u Tokiju, koje su joj glavni cilj, kao i većini sportista ove godine.

► Rus izveo nokaut kakav niko nije očekivao /video/

► Olimpijske igre u senci velikog skandala – ostavka zbog neprimerenih komentara

► Julija je preživela borbu sa tigrom, pretukla muškarca i sada želi milion dolara /video/

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala