Srbija šalje vakcine Crnoj Gori

© Foto : Sputnjiku ustupila URADritan Abazović, lider URA
Dritan Abazović, lider URA - Sputnik Srbija, 1920, 16.02.2021
Pratite nas
Prvi kontingent vakcina stiže u Crnu Goru u sredu, potvrđeno je „Vijestima“ u Vladi Crne Gore. „Premijerka Srbije Ana Brnabić predaće donaciju premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću“, rekao je potpredsednik crnogorske Vlade Dritan Abazović.

Dritan Abazović kazao je da je prethodno razgovarao sa premijerkom Srbije Anom Brnabić i da su dogovorili detalje donacije, prenose Vijesti.

„Mogu da potvrdim da će sutra oko 18.30 č. vakcine stići u Crnu Goru. Premijerka Srbije Ana Brnabić predaće donaciju premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću. Vlada Crne Gore izražava veliku zahvalnost za ovaj nesebični i humani gest, koji je odličan uvod u bolju bilateralnu saradnju dve države“, rekao je Abazović.

Crna Gora je na trećem mestu u svetu po ukupnom broju obolelih od korona virusa na milion stanovnika, podatak je objavljen na sajtu „Vordlometers“.

Zbog pogoršane epidemiološke situacija u Crnoj Gori je ponovo uveden policijski čas, a posebne mere za sprečavanje širenja zaraze preduzete su za gradove Budva i Tivat.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala