Još jedna žurka u Beogradu: Priveden pevač, u objektu bilo 500 ljudi /video/

CC0 / / Mikrofon
Mikrofon - Sputnik Srbija, 1920, 14.02.2021
Pratite nas
Komunalna milicija je uz pomoć policije privela večeras pevača Slobodana Radanovića, koji je nastupao u kafani na Starom sajmištu u Beogradu, preneli su beogradski mediji. Pripadnici zakona su ušli u kafanu u trenutku kada se Radanović nalazio na bini.

U tom trenutku, oko 18 časova, u objektu je bilo oko 500 ljudi, a pripadnici zakona su kaznili odgovorne za kršenje mera vlade u sprečavanju širenja virusa korona, izjavio je pomoćnik načelnika Komunalne milicije Ranko Šekularac.

Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

To je drugo okupljanje danas u Beogradu na kome su prekršene mere vlade, a zbog koga je intervenisala Komunalna milicija.

Šekularac je za Tanjug rekao da je u Gradskoj kafani bila organizovana muzika uživo.

„Uz asistenciju brigade i interventne jedinice, Komunalna milicija je ispraznila lokal i pravno lice sankcionisala sa 300.000 dinara, a odgovorno lice sa 50.000 dinara“, rekao je Šekularac.

Naveo je da su u toku konsultacije s nadležnim tužilaštvom u vezi sa preispitivanjem krivične odgovornosti za pravno i odgovorno lice tog lokala, zbog nepoštovanja mera vlade, za šta je, kaže, zaprećena novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine, u zavisnosti od kvalifikacije dela.

„Očekuje se stav tužilaštva u smislu određivanja pritvora i zadržavanja odgovornih lica za kršenje mera vlade“, rekao je Šekularac.

Ranije danas Komunalna milicija je u klubu u Bulevaru vojvode Bojovića prekinula tehno-žurku na kojoj je bilo prisutno 150 osoba.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala