Dodik: Srbija u Srpskoj ima najiskrenijeg prijatelja

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICPredsednik Srbije Aleksandar Vučić i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik - Sputnik Srbija, 1920, 14.02.2021
Pratite nas
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i građanima Srbije Dan državnosti, 15. februar, i poručio da Srbija u Republici Srpskoj uvek ima najiskrenijeg i najvećeg prijatelja s kojim je povezuje neraskidiva veza.

„Naša istinska povezanost oličena je u iskrenim, bliskim vezama sa bratskim narodom Srbije, sa kojim delimo i baštinimo tekovine iste, zajedničke prošlosti, porekla, kulturnog i duhovnog nasleđa, iz čega je često izvirala naša bratska ljubav, uzajamna podrška i poštovanje koje smo jedni drugima pružali i u najtežim vremenima“, istakao je Dodik u čestitki, prenosi Tanjug.

On je naglasio da je snažna i prosperitetna Republika Srbija ključni i suštinski nosilac stabilnosti i mira na Balkanu i regionu i najveći oslonac osnaživanju i prosperitetu Republike Srpske, prenosi RTRS.

„Koristim priliku da Vam zahvalim na dobrim odnosima, bratskoj ljubavi koju dobijamo od Srbije, političkom razumevanju, kao i mnogobrojnim zajedničkim ekonomskim i finansijskim projektima, čvrsto ubeđen da će se naša međusobna podrška i saradnja nastaviti i u vremenu pred nama, na dobrobit i zadovoljstvo naših građana“, poručio je Dodik.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala