Partizan za deset minuta napunio mrežu Novog Pazara

© Foto : FK Partizan Fudbaler Partizana Lazar Marković
Fudbaler Partizana Lazar Marković - Sputnik Srbija, 1920, 12.02.2021
Pratite nas
Fudbaleri Partizana pobedili su Novi Pazar 4:1 u 21. kolu Superlige Srbije.

Izabranici Aleksandra Stanojevića odigrali su dva različita poluvremena i zahvaljujući drugom ostvarili su nova tri boda u domaćem šampionatu.

Crno-beli za samo deset minuta postigli su tri gola čime su rešili pitanje pobednika. Mrežu gostiju načeo je Lazar Marković u 54. minutu kada je golman Pazara loše ispucao loptu, a strelac gola odigrao dupli pas sa Holanderom i potom rutinski pogodio za 1:0.

Do drugog pogotka nije se čekalo puno. U 62. minutu Bibras Natho preuzeo je odgovornost i udarcem sa bele tačke povisio na 2:0.

Samo tri minuta kasnije u listu strelaca upisao se i sjajni Filip Holander. Miljković je centrirao, a napadač Partizana glavom prosledio loptu iza leđa Drobnjaka.

Do kraja meča videli smo još dva gola. Novi Pazar je u 76. minutu preko Aganspahića smanjio na 3:1, a konačan rezultat postavio je fudbaler gostiju Vlajković koji je u završnici meča postigao autogol.

Partizan nije briljirao u prvom poluvremenu, nisu stvorili mnogo prilika, ali u drugom je to sve izgledalo mnogo bolje i zasluženo je došao do tri boda.

Ekipa iz Humske smanjila je zaostatak za Crvenom zvezdom, te sada ima šest bodova manje, dok je Novi Pazar ostao na 14. mestu sa 21 bodom, jednim više od prve ekipe iz zone ispadanja.

Partizan u narednom kolu gostuje Javoru, dok Novi Pazar čeka Radnički iz Niša.

Plasman obezedio SofaScore LiveScore

Anćelotijevo duvanje u vruću kafu zasenilo devet golova u dvoboju Evertona i Totenhema /video/

Kako je Sergej „kupio“ navijače koji su ga vređali

Bajern ukrotio „tigrove“ i popeo se na krov sveta /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala