Vesti: Kijev igra opasnu igru /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 11.02.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Večeras u vestima:

  • Delegacije Srbije i Rusije održale prvi sastanak povodom utvrđivanja mogućnosti za proizvodnju vakcine „Sputnjik Ve“ u našoj zemlji. Iz Vlade poručuju – prva faza kreće za tri meseca, a kompletna proizvodnja najverovatnije za 10.
  • Istražujemo kako je Srbija preko noći postala uzor evropskim liderima i zapadnim medijima po pitanju vakcinacije?
  • Kijev igra opasnu igru nudeći NATO-u da koristi vazdušni prostor Krima za svoje operacije, ocenjuju krimski zvaničnici. Ruski analitičari to vide kao provokaciju i uvereni su da će takve ideje ukrajinskih zvaničnika ostati na nivou izjava.
  • Reditelj Predrag Gaga Antonijević kaže za Sputnjik da je, posle 30 godina provedenih u Holivudu znao da njegov film “Dara iz Jasenovca” i nije mogao da bude kandidovan za Oskara zbog političkih napada.
  • Da li će bespovratna sredstva koja je država namenila gazdinstvima sa organskom hranom biti dovoljan podsticaj da se ova grana poljoprivrede konačno razvije i u našoj zemlji?
  • Sve češća tema u srpskoj košarci je prekomeran broj stranaca u ekipama. Da li ih ima previše i da li bi domaćoj deci trebalo dati veću priliku? O tome je za Sputnjik sport govorio trofejni košarkaš i funkcioner Dejan Tomašević.

Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala