Sputnjik na Telegramu: Ono što drugi prećutkuju saznajte i na našem novom kanalu

© REUTERS / Dado Ruvic/File PhotoTelegram
Telegram - Sputnik Srbija, 1920, 08.02.2021
Pratite nas
Od danas funkcioniše i zvanični mesindžer za trenutnu razmenu poruka Telegram. Pozivamo vas da nas pratite kako biste prvi saznali ono što drugi prećutkuju.

Aplikacija koja od nedavno ima 500 miliona korisnika i nastavlja brzo da raste je savršeno mesto na kom ćete najbrže i trenutno dobijati vesti iz Srbije i celog sveta, ali i mnogo fotografija, video zapisa i analiza koje ćete prvo moći da vidite upravo na Telegramu.

Prateći Sputnjik Srbija na Telegramu, možete i komentarisati sadržaje u realnom vremenu, kao i razmenjivati mišljenja sa nama, ali i sa drugim korisnicima.

Savremeni svet je poznat po brzom protoku velike količine informacija, Sputnjik Srbija ceni vaše vreme i naš Telegram kanal je tu da vam pomogne da budete u toku sa svim najnovijim svetskim i domaćim dešavanjima za samo nekoliko minuta. Na Telegramu niko umesto vas ne odlučuje šta je ono što treba, a šta ono što ne treba da znate. Ne postoje cenzura i algoritmi koji vam neku vest neće prikazati. Na Telegramu svako ima pravo da iskaže svoje mišljenje.

Vaše pravo je da budete obavešteni o svemu i prvi saznate ono što drugi prećutkuju!

Pratite nas.

Čitajmo se na Telegramu!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala