Jokić je brojao do 50, ali opet nije zadovoljan...

Pratite nas
Nikola Jokić, najbolji košarkaš Denver Nagetsa, bio je samokritičan posle rekordnih 50 poena u porazu od Sakramento Kingsa rezultatom 119:114.

Denver je bio desetkovan povredama, a Jokić je svestan da je ta činjenica i te kako uticala na konačan epilog.

"Bili smo oslabljeni, nekoliko mladih igrača je prvi put dobilo šansu da se istakne. Pokušao sam da im pomognem, ne znam da li sam uspeo u tome. U poslednjoj četvrtini sam uzeo mnogo šuteva u pokušaju da dostignemo rezultatski minu", iskren je Nikola.

Uprkos maestralnoj partiji u kojoj je zatrpao koš rivala sa nestvarnih i rekordnih 50 poena, Jokić je poručio da ne razmišlja o MVP tituli.

"Ne razmišljam uopšte o MVP trci. Fokusiran sam samo na sledeću utakmicu. Nismo ekipa koja može sebi da dozvoli luksu da izgubi lako bilo koji meč", jasan je centar Denver Nagetsa.

Kada je poraz od Sakramenta u pitanju, znao je Somborac gde je Denver najviše grešio.

Nikola Jokić i Diandre Ejton  - Sputnik Srbija, 1920, 07.02.2021
Jokićevih 50 poena za rekord karijere, šteta što je Denver sve pokvario /video/

"Mi utakmice dobijamo kada igramo dobru odbranu. Ovaj put to nije bilo slučaj. Moramo više da razmišljmo o defanzivi, ukoliko želimo da pobeđujemo. Sakramento je dobra ekipa, imaju Foksa, kji maestralno diktira ritam u napadu. Imaju mnogo oružja u napadu. Barns je bio izuzetan, Holms, Halibarton. Odlično su šutirali, pre svega u finišu susreta", podvukao je Nikola Jokić, čovek koji nije mogao sam da povede Denver ka još jednom trijumfu.

Podsetimo, Jokiću su falila dva skoka za novi tripl-dabl. Uz 50 poena imao je 12 asistencija, za čak 22. dabl-dabl učinak ove sezone.

► Još jedan alarm u Podmoskovlju – da li je Šveđanin opravdano „pobegao“ iz Rusije?

► Partizan tone sve dublje u ABA – Jošilo briljirao u pobedi Igokee u Beogradu

► Bogdanovića oduševila priča čoveka u kog niko nije verovao

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala