Žandarmerija blokirala Ritopek: Otkriveno novo mesto zločina?

© Sputnik / Aleksandar MilačićSrpska žandarmerija
Srpska žandarmerija - Sputnik Srbija, 1920, 06.02.2021
Pratite nas
Bezbednosne snage Srbije nastavile su danas akciju hapšenja pripadnika grupe Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja. Za jednog od članova njegove grupe sumnja se da se krije u Ritopeku, pa su to mesto blokirali članovi Žandarmerije sa dugim cevima. Sumnja se da su u toj vikendici počinjeni zločini.

Mediji navode da je policija opkolila deo Ritopeka u kom se nalazi objekat za koji se pretpostavlja da ga je koristila grupe Velje Nevolje i ne dozvoljava nikome da priđe, a prolaznici se legitimišu, prenosi B92. Pojedini mediji objavili su da je policija u vikendici navodno pronašla tragove krvi i spaljivanja.

Policija u naselju Braće Jerković u Beogradu, ispred zgrade u kojoj policijski službenik preti samoubistvom - Sputnik Srbija, 1920, 04.02.2021
Udar na „mafijaški sindikat“ u Srbiji

Komšije iz okolnih kuća, kako su rekli, ne znaju da li je neko živeo u tom objektu.

Pre nekoliko dana, dobro obavešteni izvor naveo je da su pronađene tri štek vikednice, koje se tretiraju kao mesta zločina.

„One se nalaze između Loznice i Gornjeg Milanovca, a u njima je pronađeno mnogo dokaznog materijala“, rekao je izvor.

U stanu Veljka Belivuka pronađeno je navodno i 60.000 evra u kešu.

Podsećamo, ranije danas, sudija za prethodni postupak Specijalnog suda doneo je odluku o određivanju pritvora Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i još 18 osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju i trgovinu narkoticima i nedozvoljeno držanje oružja.

Pritvor je određen po svim tačkama zakona, a to su opasnost od bekstva, uticaj na svedoke, kao i bojazan da će uticati na svedoke ili ponoviti krivično delo. Određeni članovi grupe terete se za čak tri teška ubistva.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala