Italija bruji zbog Kolarova i udovice kapitena Fjorentine /foto/

© Sputnik / Vitaliй Timkiv / Uđi u bazu fotografijaAleksandar Kolarov
Aleksandar Kolarov - Sputnik Srbija, 1920, 03.02.2021
Pratite nas
Aleksandar Kolarov, bivši kapiten reprezentacije Srbije, puni stupce žute štampe u Italiji. Defanzivac Intera uhvaćen je kako ljubi Frančesku Fjoreti, udovicu Davidea Astorija, nekadašnjeg komandanta Fjorentinine odbrane.

Tri godine su prošle otkako je srce velikog igrača i čoveka Davidea Astorija prestalo da kuca, dok se s ekipom nalazio u karantinu.

Ništa nije slutilo na tragediju. Vrhunski sportista u punoj snazi, jednostavno se nije probudio. Bila je to vest koja je uzdrmala Apenine i kompletan fudbalski svet. 

​Ipak, tri godine posle smrti nevenčanog supruga Frančeska Fjoreti je uhaćena u zagrljaju defanzivca Intera Aleksandra Kolarova.

Frančeska koja iz vanbračne zajednice sa pokojnim Astorijem ima ćerkicu, očigledno je rešila da nastavi dalje. Što je potpuno logično. Jer, život teče dalje. Mora da se nastavi.

Italijanski paparaci uhvatili su Frančesku i Kolarova kako razmenjuju nežnosti na železničkoj stanici u Milanu, da bi pomenuta fotografija završila na naslovnoj strani nedeljnika CHI.

U kratkom tekstu oko kojeg dominiraju ekskluzivne fotografije pisalo je sledeće:

„Pošto su proveli jedno popodne, otpratio ju je do stanice u Milanu. Preki veze je težak, makar i na nekoliko dana. Pozdravi su trajali toliko dugo da je morala da trči da ne propusti voz“.

Sve to očigledno ukazuje na to da je ljubav još sveža i da cveta.

Nekadašnji kapiten „orlova“, kao ni Frančeska Fjoreti, nisu se za sada oglašavali povodom paparaco fotografija o kojim bruji Italija.

► Najboljeg golgetera svih vremena čuva čovek za koga vreme stoji

► Matić sa klupe gledao „đavoljih devet komada“

► Golac za Sputnjik o „putujućem cirkusu“: Ruganje zdravom razumu, ostaje još samo da se ukine fudbal

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala