Bivši trener Zvezde: Nešto ovde nije u redu, umoran sam

© Sputnik / Skrinšot, videoVladan Milojević
Vladan Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 02.02.2021
Pratite nas
Kroz težak period u trenerskoj karijeri prolazi Vladan Milojević. Nekadašnji trener Crvene zvezde koji vodi Al Ahli iz Džede, doživeo je neposredno pred meč sa Al Batinom da šest sati bude bez struje. I on i njegova ekipa!

Prema pisanju saudijskog „Skaj sporta“ država je ugasila struju, a Vladanu Milojeviću i njegovim učenicima je bilo pakleno teško da se pripreme za utakmicu, koja je na kraju okončana bez pboednika - 2:2.

Stručak koji se sa Crvenom zvezdom ostvario zapažene rezultate i smatra se najuspešnijim trenerom kluba iz Ljutice Bogdana u 21. veku, odavno je pod pritiskom u Al Ahliju i preti mu se otkazom.

Sam Milojević je posle utakmice na konferenciji za štampu potvrdio da situacija u Al Ahliju nije uopšte naivna, i da je umoran od svega što se dešava.

„Ne znam da li sam ljut ili nisam zbog rezultata. Jako mi je teško, ne znam šta da kažem. Borili smo se. Samo tražim podršku navijača ovom timu. Mogu sutra da odem, prekostura. Nije problem. Šta će biti odluka kluba to je na njima, Ja sam profesionalac i želim da se borim, ali nije dobra situacija. Nešto ovde nije u redu. Umoran sam. Borim se naporno svaki dan, svi se trudimo maksimalno, ali ponestaje mi energije. Nije to zbog današnje utakmice i dešavanja na terenu“, izjavio je Milojević.

​Prvoplasirani tim u Saudijskoj Arabiji je Al Šabab koji ima dva boda prednosti i meč više u odnosu na Srbinov Al Ahli, koliko ima i Al Hilal.

Milojevićeva ekipa iz 15 odigranih kola ima osam pobeda, šest remija i jedan poraz u gol-razliku 23:9.

Podsetimo, Milojević je za Sputnjik i emisiju „Dok anđeli spavaju“ naše Marine Rajević Savić nedavno govorio o svojim životnim stavovima i profesionalnim iskustvima.

► Štoper „trovao“ svlačionicu i zavadio Marinu i Lamparda

► Zvezdina „nula“ sa učesnikom Lige šampiona za kraj priprema

► Tresu se Pirineji: Mesijev faraonski ugovor uništio Barselonu, spremaju se tužbe

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala