Olga Danilović: Kada ti Novak kaže „bravo“...

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaOlga Danilović
Olga Danilović - Sputnik Srbija, 1920, 01.02.2021
Pratite nas
Olga Danilović se za predstojeći premijerni nastup na Australijan openu priprema gledajući seriju posvećenu legendarnom Majklu Džordanu, a utisci o nedavnom treniranju u kampu Novaka Đokovića su i dalje sveži.

Mlada srpska teniserka je bila prinuđena da provodi po 19 sati zatvorena u karantinskoj sobi u Australiji, a ogromno vreme je prekraćivala serijama.

Teniserka Olga Danilović - Sputnik Srbija, 1920, 13.01.2021
Olga Danilović se plasirala na Australijan open! /video/

„Mnogo sam gledala Netfliks i zaista mislim mnogo. Sve sam odgledala, tražila sam od prijatelja da mi predlože još neku seriju“, navela je Olga.

Ipak, uvek se vraća, kako kaže, na jednu.

„Opet gledam Poslednji ples o Džordanu i toliko je dobro. Kada vidite te zvezde i to koliko su one radile, to vas natera da odmah odete na teren i krenete još jače“.

Prethodni period Olga je provela trenirajući u Beogradu, uz Đokovića.

„Nisam znala koliko će biti tu, ali je on svakog dana bio uz mene na terenu. Učio me je tenisu, ali i životu, ne samo kako da udarim forhend, već i kako da budem mentalno jača. Svi znamo da je najbolji, najčvršći čovek na svetu sa svojom mogućnošću da bude smiren na terenu. Mnogo mi je pomogao“, navela je Olga.

Kako je istakla, sa Đokovićem je uvek razgovarala otvoreno i on je imao mnogo razumevanja.

„Ako neko može sve da razume, to je Novak. Mnogo sam napredovala, radili smo na detaljima, a za to nema vremena tokom sezone. To mi daje samopouzdanje, kada on kaže – bravo, to donosi dobar osećaj“.

Ona je kroz kvalifikacije uspela da se izbori za mesto na Australijan openu, što će biti njeno prvo učešće na Grend slem turniru.

Govoreći na ITF tenis ćerka predsedika Košarkaškog saveza Srbije i legendarnog košarkaša Predraga Danilovića se osvrnula i na odnos sa medijima.

„Nikada nisam imala problem da razgovaram sa novinarima, ali sam uvek jasno govorila da sam ja teniserka, a ne nečija ćerka. Naravno, odgovoriću na pitanja o ocu, ali sada imam imidž teniserke i želim da pričam o tome“, istakla je Danilovićeva.  

► Novak je dao ritam, a onda je zagrmelo: U boj krenite junaci svi /video/

► Komentator uvredio srpskog tenisera: „Dosta je, budite bolji od ovoga“

► Srpkinja prekinula seriju poraza, sledi okršaj sa Amerikankom /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala