Zverev „pecnuo“ Federera: Tretirali su me kao proizvod! /video/

© AFP 2023 / STRRodžer Federer i Saša Zverev
Rodžer Federer i Saša Zverev - Sputnik Srbija
Pratite nas
Aleksander Zverev, nemački teniser ruskog porekla, objasnio je rastanak sa kompanijom Rodžera Federera.

Zverev, sedmi igrač planete, nedavno je raskinuo saradnju sa menadžmentskom kompanijom „Tim8“, koju je osnovao proslavljeni švajcarski teniser.

On je tada obrazložio svoju odluku željom da poverenje vrati svom bratu Miši i Sergeju Bubki, bivšem teniseru, sinu čuvenog ukrajinskog atletičara.

„Svi ljudi koji su upravljali mojom karijerom do sada su na mene gledali kao na međunarodni proizvod. Ja pre nego što to postanem želim prvo da postanem idol u Nemačkoj, kao i neko ko će inspirisati decu da se bave tenisom“, rekao je Zverev u intervjuu za „Bild“, čije je „pecnuo“ Federera i njegovu firmu.

Saša iza sebe ima veoma buran period, tokom kojeg je bio u sudskom postupku protiv bivše menadžmentske kompanije, a u međuvremenu ga je bivša devojka Olja Šaripova optužila za fizičko i emotivno nasilje.

Danil Medvedev - Sputnik Srbija
Tihi ubica iz Rusije /video/

Takođe, uskoro će postati otac.

„Postojalo je vreme tokom kojeg nisam hteo da radim ništa što se tiče ovog dela svoje karijere. Imao sam potpuno poverenje u direkciju kojom su me drugi vodili, ali to se promenilo. Želim da upravljam svojim projektima i to želim da radim u Nemačkoj“, dodao je sin Irine i Aleksandera Mihailoviča, nekadašnjih članova reprezentacije Sovjetskog Saveza.

Teniser iz afere „loptica“ stao uz Đokovića: Novak nije napravio skandal

Zašto vole da mrze Đokovića?

Troicki iz strogog karantina direktno na turnir

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala