Zvezda se blindirala za Milan

Pratite nas
Fudbalski klub Crvena zvezda pojačao je vozni park, a izbor je pao ni manje ni više nego na blindirano vozilo, koji ima pogon na sva četiri točka i košta oko 40.000 evra, saznaje Sputnjik.

Trostruki uzastopni šampion Srbije rešio je da se počasti usled odličnih rezultata u Superligi i Evropi, što potvrđuje i plasman u nokaut fazu Lige Evrope i dvoboj sa Milanom zakazan za 18. i 25. februar.

Otuda su generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i ostali funkcioneri slavnog kluba s „Marakane" pazarili Škodu Superb TDI DSG 4h4, koja ima 2.000 kubika.

Ništa tu nije čudno, za najbolje samo najbolje, ali je interesantan detalj da su se čelnici crveno-belih odlučili da blindiraju novog četvorotočkaša, plaćenog oko 40.000 evra, pa će on nakon što se ojačaju stakla i vrata, biti teži za još 300 do 400 kilograma.

Slaviša Kokeza - Sputnik Srbija
Javio se Kokeza: Pravila se neće menjati tokom sezone
Crvena zvezda ispred stadiona "Rajko Mitić" ima tenk, a pored njega na mestu koje se simbolično naziva Gazimestan, nalazi se surakektni bacač za protiv vazdušnu odbranu. Reč je o oklopnom vozilu iz 2019. godine, kada su ušli u Ligu šamiona, na koje su sada stavljene makete raketa, te nije reč o pravom raketnom vozilu.

Sada će Zvezdin "vozni park" biti bogatiji za blindiranog četvorotočkaša koji će sasvim sigurno dočekati delagaciju Milana, sedmostrukog prvaka Starog kontinenta.

► Krizni štab o navijačima na Zvezda – Milan: Nismo otvorili to kao mogućnost

► Terzić odgovorio Stanojeviću: Skroz je promašio temu

► Novi rat u srpskom fudbalu: „To je sramno“ /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala