Vidićeva „noćna mora“ je promenila izgled i „puca“ od mišića

© Sputnik / Mihail Voskresenskiй / Uđi u bazu fotografijaFernando Tores
Fernando Tores - Sputnik Srbija
Pratite nas
Fantastičan napadač bio je Fernando Tores, nekadašnji as Atletiko Madrida i Liverpula, koji se po završetku bogate igračke karijere posvetio trenerskom poslu, ali i dizanju tegova.

"El Ninjo", kako mu glasi nadimak zbog dečačkog osmeha, predstavljao je pravu "noćnu moru" za jednog od najboljih defanzivaca Premijer lige, neprevaziđenog Nemanju Vidića.

​Nije to srpski as nikada krio, jer mu je uz Didijea Drogbu, najteži za čuvanje tokom fudbalski ratova na "Old Trafordu" i "Endilfu" izuzetno bilo teško da izađe na kraj sa Fernandom Toresom.

Danas je Španac zadužen za rezervni tim Atletiko Madrida, a fotografija koja danima kruži društvenim mrežama, pokazala je da na njemu sve puca od mišića.

Jednostavno, bicepsi, tricepsi i napumpane grudi, bacili su sve u drugi plan. Sudeći prema slikama, teško da je „El Ninjo“ zadržao onu brzinu koja ga je krasila, ali je „bejbi fejs“ i dalje prisutan. Godine mu ništa ne mogu...

Nenad Lalatović - Sputnik Srbija
Lalatović bi mogao da radi u Hrvatskoj, uz jedan uslov

Podsetimo, Fernando Tores koji trenutno, po svemu sudeći, ne izbija iz teretane, odigrao je čak 110 utakmica za nacionalni tim Španije i osvojio tri velika trofeja. Dvaput je bio prvak Evrope, osvojio je i Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi.

Igračku karijeru okončao je pre godinu dana i posvetio se trenerskom poslu, samo što kada ga čovek vidi na prvi pogled, pomislio bi da se radi o profesionalnom obezbeđenju, ili dizaču tegova.

Kako su srpske varnice upalile usnulu nemačku mašinu

► Srbija „C“ bez selektora, golova – i pobede /video/

► Fatalna greška i razlog za otkaz legendi – niko ne ulazi u sukob sa Romanovom Marinom

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala