Lejkersi izgubili od najgore ekipe u ligi, peti poraz zaredom Majamija

© AP Photo / Carlos OsorioLebron Džejms i Mejson Plamli
Lebron Džejms i Mejson Plamli - Sputnik Srbija
Pratite nas
Los Anđeles Lejkersi izgubili su na gostovanju od Detroit Pistonsa 107:92.

Aktuelni šampion NBA odigrao je veoma loš meč u Detroitu koji je ove sezone jedna od najgorih ekipa i samo Vašington Vizardsi imaju lošiji skor od njih.

Lejkersi nisu ozbiljno pristupili utakmici, odigrali su najlošiji meč ove sezone, te su u poslednjoj četvrtini postigli samo 14 poena za 12 minuta.

Ekipa Frenka Vogela bila je oslabljena neigranjem Entonija Dejvisa, ali i pored toga bili su veliki favoriti protiv Pistonsa.

Lebron Džejms nije odigrao lošu utakmicu, međutim, očekivalo se više, pa je njegovih 22 poena i 10 asistencija bilo nedovoljno da se izbegne poraz.

Kajl Kuzma postigao je isti broj poena, dok je potpuno podbacio Denis Šruder ubacivši svega deset poena.

Detroit je do pobede predvodio Blejk Grifin sa 23 poena i šest asistencija, Elington je ubacio 20, Plamli je imao 17 i 10 skokova, a Grent je dodao 14.

Protekle noći poraz je doživeo i Majami Hit. Prošlogodišnji finalisti pretrpeli su peti neuspeh zaredom i trenutno se ne nalaze na pozicijama koje vode u plej-of.

Majami je već danima osakaćen jer igra bez Džimija Batlera i mnogih drugih igrača, te ni ne čudi što se nalaze u lošoj seriji.

Za Kliperse nisu igrali Kavaj Lenard i Pol Džordž, pa smo gledali meč „B“ postava obe ekipe. Izabranici Tajrona Lua bolje su se snašli i serijom u trećoj četvrtini uspeli su da se odlepe.

Najefikasniji bio je Nik Batum sa 18 poena, Vilijams je dodao 17, a Moris i Džekson 16 poena. U poraženom timu Hiro je postigao 19, Vinsent 18, a Adebajo 16 uz 13 skokova i sedam asistencija.

NBA, rezultati:

Rokets – Blejzers 104:101

Pistons – Lejkers 107:92

Hit – Klipers 105:109

Sans ˜– Voriors 114:93

Plasman obezedio SofaScore LiveScore

Jokić, Dončić, Vučević – ko će u društvo najvećih zvezda NBA lige?

Denver je opet onaj stari – Jokić odličan u petoj pobedi zaredom!

Bobanov najbolji drug srušio šampiona u dramatičnoj završnici

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala