Krizni štab o navijačima na Zvezda – Milan: Nismo otvorili to kao mogućnost

© Sputnik / Radoje PantovićCrvena zvezda
Crvena zvezda - Sputnik Srbija
Pratite nas
Doktorka Darija Kisić-Tepavčević rekla je posle sednice Kriznog štaba da neće biti popuštanja mera, odnosno da i dalje važi pravilo da nema publike na sportskim događajima.

Krizni štab u petak je održao sednicu na kojoj se pričalo o mnogima temama, a jedna od njih bila je i utakmica između Crvene zvezde i Milana u nokaut fazi Lige Evrope.

Zvezda će 18. februara ugostiti italijanskog predstavnika sa nadom da će na tribine stadiona „Rajko Mitić“ moći da prisustvuje određeni broj gledalaca.

Stadion Rajko Mitić – Marakana - Sputnik Srbija
Zvezda čeka odluku Kriznog štaba – 16.000 navijača na „Marakani“ protiv Milana?

UEFA je dozvolila klubovima da iskoriste 30 odsto od ukupnog kapaciteta, ali na kraju ključnu odluku imaju predstavnici vlasti, u našem slučaju Krizni štab.

Novinari su pitali ministarku Dariju Kisić-Tepavčević da li se pričalo o meču između Crvene zvezde i Milana, na šta je ona odgovorila:

„Da i o tome smo pričali. Imajući u vidu da je takva epidemiološka situacija, odnosno da nismo dozvolili popuštanje mera, praktično ni takvu mogućnost u ovom momentu nismo otvorili“.

Iz Crvene zvezde saopštili su da će prioriteti pri kupovini karte imati vlasnici sezonskih karata i članovi kluba, ali i da će to, koliko će ljudi moći na stadion, zavisiti isključivo od odluke Kriznog štaba.

Za sada nema ništa od publike na „Marakani“, međutim, to 18. februara ima još vremena i čekamo konačnu odluku koja će biti poznata narednih dana.

Zvezda čeka odluku Kriznog štaba – 16.000 navijača na „Marakani“ protiv Milana?

Zvezda može da ima pomoć navijača protiv Milana, ali šta kaže ograničenje UEFA

Džajić za Sputnjik o Milanu: Zvezda do zvezda mora preko najvećih, ne preko Železničara iz Lajkovca

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala