„Aeroflot" smanjuje broj letova na međunarodnim destinacijama – Beograd na spisku

© Sputnik / Maksim Blinov / Uđi u bazu fotografijaAvion Ejrbas A320 kompanije "Aeroflot" poleće sa aerodroma "Šeremetjevo" u Moskvi
Avion Ejrbas A320 kompanije Aeroflot poleće sa aerodroma Šeremetjevo u Moskvi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kompanija „Aeroflot“ od 28. marta do 30. aprila smanjuje frekvenciju letova do niza međunarodnih destinacija, posebno prema Antaliji, Kairu i Minsku, saopštava aviokompanija. Na spisku je i prestonica Srbije.

Nakon ukidanja mera ograničenja, koje su uvedene kako bi se sprečilo širenje virusa korona, Rusija je 1. avgusta 2020. godine ponovo uspostavila redovni međunarodni aviosaobraćaj.

Prvi let je bio let „Aeroflota“ sa aerodroma Šeremetjevo za Istanbul, a od 3. oktobra kompanija je obnovila i letove na liniji Beograd–Moskva.

„Aeroflot“ privremeno ponovo vrši izmene u međunarodnom programu redovnih letova i od 28. marta do 30. aprila smanjuje broj letova iz Moskve za Antaliju, Beograd, Biškek, Nju Delhi, Dubai, Ženevu, Kairo, London, Minsk, Nur-Sultan, Seul, Tokio, Helsinki“, navodi se u saopštenju.
A321 Aeroflot - Sputnik Srbija
Rusija obustavlja avio-saobraćaj sa Britanijom

Putnicima, čiji su letovi otkazani, ponudiće se rezervacija za druge letove ili će im novac biti vraćen u skladu sa važećim pravilima.

Kompanija „Aeroflot“ je u ovom periodu otkazala i određeni broj redovnih međunarodnih letova iz Rusije zbog ograničenja izazvanih pandemijom virusa korona, na spisku su: Amsterdam, Barselona, Venecija, Pariz i mnogi drugi gradovi.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala