Amerikanac likuje: Srećan sam kada vidim Konora u nokautu

© AP Photo / John RaouxDžastin Gejdži
Džastin Gejdži - Sputnik Srbija
Pratite nas
Džastin Gejdži, američki MMA borac, likovao je zbog poraza velikog rivala Konora Mekgregora u duelu sa Dastinom Poarijeom.

Irac je doživeo nokaut u drugoj rundi drugog meča sa Poarijeom, čime je potvrdio da se njegova karijera nalazi u silaznoj putanji.

Priliku da uputi „udarac“ iskoristio je Gejdži, borac koji je nedavno odmerio snage sa Habibom Nurmagomedovim i doživeo poraz.

Gejdži je istakao da je Mekgregor „zaštićena vrsta“ u organizaciji UFC.

„Da on sada kaže da želi priliku za titulu ili da bilo ko od njegovih to kaže... On je uvek imao poseban tretman i nije uspeo da iskoristi priliku. Nedavni događaj je organizovan samo zbog njega. On želi da bude skroman sada posle poraza, ali znate kako bi se ponašao da je pobedio tu borbu“, rekao je Gejdži.

Netrpeljivost između Gejdžija i Mekgregora traje godinama unazad, pa je Amerikanac sa osmehom dočekao poraz velikog rivala.

„Ne osećam se loše zbog Konora. Srećan sam zbog Poarijea, srećan sam što je izašao tamo, uradio svoj posao i završio duel. Volim da vidim kada su brbljiva usta nokautirana, ništa me ne čini srećnijim od toga“, istakao je Gejdži.

► Da li je to i Konor uputio „otrovne strelice“ ka Novaku?

► Niko ne može da pobedi Rusa, Amerikanac je probao i dobio žestoke batine /video/

► Habib uputio surovo realan komentar posle Konorovog debakla

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala