Prekinuta tradicija – Kup Radivoja Koraća se seli u Novi Sad

© SputnikKošarkaška lopta
Košarkaška lopta - Sputnik Srbija
Pratite nas
Upravni odbor Košarkaškog saveza Srbije odlučio je da se završni turnir Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać održi od 11. do 14. februara 2021. u Novom Sadu.

To znači promenu dosadašnje prakse da se finalni deo najmasovnijeg košarkaškog takmičenja u Srbiji igra u niškoj hali „Čair“.

Utakmice će se igrati u velikoj i maloj dvorani „SPENS“.

Četvrtfinala će biti na programu u četvrtak 11. februara, petak 12. februar je slobodan dan, polufinala su u subotu 13. februara, a finale u nedelju 14. februara.

Za trofej „Žućkove levice“ u Novom Sadu boriće se pet ABA ligaša – Partizan NIS, Crvena zvezda MTS, FMP, Mega Sokerbet i Borac.

Uz njih za trofej će se boriti finalisti drugog stepena Kupa KSS Vojvodina i kragujevački SPD Radnički d.o.o. i zemunska Mladost kao prvoplasirana na kraju prvog dela takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije.

„Ove godine, zbog trenutne situacije sa pandemijom virusa Kovid-19, sve utakmice Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać biće odigrane bez prisustva publike, uz poštovanje svih propisanih mera Kriznog štaba Vlade Republike Srbije. Iz istog razloga, ove godine neće biti organizovan Beobasket Mini kup za pionire“, navedeno je u saopštenju.

► Magija Teodosića kakvu do sada još nismo videli /video/

► Da li je Somborac najbolji na planeti?

► Saša Pavlović za Sputnjik – kako izgleda naći se oči u oči sa „Mambom“?

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala