Bogdanovićevi saigrači lako sa oslabljenim Klipersima

© AP Photo / Lynne SladkyLojd Pirs i Trej Jang, trener i košarkaš Atlante Hoks
Lojd Pirs i Trej Jang, trener i košarkaš Atlante Hoks - Sputnik Srbija
Pratite nas
Košarkaši Atlante Hoks pobedili su Los Anđeles Kliperse 108:99.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović oporavlja se od povrede kolena i bez njega Atlanta je uspela da ostvari četvrtu pobedu u poslednjih pet utakmica.

Ovoga puta franšiza iz Džordžije savladala je oslabljene LA Kliperse za koje nisu igrali Kavaj Lenard i Pol Džordž – najbolji košarkaši ekipe.

Njih dvojica nalaze se u „bezbednosnom protokolu“, odnosno bili su u bliskom kontaktu sa zaraženom osobom i zbog toga će propustiti nekoliko narednih utakmica.

Atlanta je utakmicu prelomila u trećoj četvrtini dobivši ovaj period sa 33:22. Briljirao je Trej Jang sa 38 poena i pet asistencija, a zanimljivo da su svi startera bili dvocifreni.

Hanter je postigao 22 poena, Kapela je imao 13 i 18 skokova, Huerter isti broj poena kao Švajcarac, a Kolins ih je ispratio sa 11 poena i 11 skokova.

U poraženom timu najefikasniji bio je Redži Džekson sa 20 poena, sedam skokova i osam asistencija.

Prethodne noći odigrane su još dve utakmice, Hjuston je lako savladao Vašington 107:88, dok je Juta posle preokreta pobedila Njujork Nikse 108:94.

Najzanimljivije bilo je u Teksasu gde smo videli okršaj Džona Vola i Rasela Vestbruka – košarkaša koji su pred početak ove sezone trejdovani jedan za drugoga.

Pobedu je odneo Vol koji je odigrao dobar meč ubacivši 24 poena za isto toliko minuta. Uz to imao je dva skoka i pet asistencija. Pratili su ga Oladipo i Gordon sa 20 i Kazins sa 19 i 11 skokova.

Kod Vizardsa bolji od ostalih bio je Bredli Bil sa 33 poena, dok je Vestbruk imao 19 poena, 11 skokova i sedam asistencija.

NBA, rezultati:

Hoks – Klipers 108:99

Rokets – Vizards 107:88

Džez – Niks 108:94

Da li je Somborac najbolji na planeti?

Sputnjik saznaje: Amerikanac napušta CSKA, klub ga nije pustio dedi na sahranu

Poredio je Greg, poredi i Rađa: Dončić podseća na Bodirogu /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala