Fatalna greška i razlog za otkaz legendi – niko ne ulazi u sukob sa Romanovom Marinom

© AFP 2023 / ADRIAN DENNISMarina Granovskaja
Marina Granovskaja - Sputnik Srbija
Pratite nas
Marina Granovskaja, najuticajnija žena u svetu fudbala, još jednom je pokazala da njena reč u Čelsiju mora da se poštuje.

Glavna saradnica Romana Abramoviča, ruskog magnata i vlasnika londonskog kluba, razlog je za otkaz koji je u klubu dobio legendarni fudbaler, a do ponedeljka i trener te ekipe Frenk Lampard.

Uprava Čelsija, na čelu sa Abramovičem i Granovskajom, proteklog leta je Lampardu omogućila budžet veći od 200 miliona evra za pojačanja, ekipa je solidno startovala sezonu, ali je usledio veliki pad.

Londonski gigant je trenutno devetoplasirani na tabeli Premijer lige što nikako ne zadovoljava ambicije uprave, te je očigledan razlog za smenu trenera.

Dodatak na to je i da se Lampard navodno sukobio sa Granovskajom oko politike transfera pošto je insistirao na dovođenju Deklana Rajsa i Džejmsa Tarkovskog, te potpuno u drugi plan bacio najskupljeg golmana sveta Kepu Arisabalagu.

Tenzije na relaciji Lampard – Granovskaja počele su još prošlog januara, kada je Englez u uvijenoj formi kritikovao podelu poslova u Čelsiju, implicirajući da se Granovskaja pita i odlučuje o svemu.

To mu, međutim, nije smetalo kada je upravo sa njom dogovarao svoj dolazak u londonski klub.

​Zbog svega, saradnja više nije bila moguća, konačnu odluku je doneo vlasnik Roman Abramovič, navodeći da to čini teška srca, ali i da je takav razvoj situacije bio jedini moguć.

Još jednom – Marina je dokazala da je najmoćnija žena u svetu fudbala!

► Ruskinja je najmoćnija žena u svetu fudbala i njeno „ne“ zaista znači – „ne“

► Abramovič objavio saopštenje – legenda je dobila otkaz!

► Magična Ruskinja je zaradila novac Abramoviču na sada otpuštenom fudbaleru

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala