Abramovič objavio saopštenje – legenda je dobila otkaz!

© AP Photo / Matt DunhamRoman Abramovič: Iako gubi milijarde dolara zbog kirze izazvane virusom korona, i dalje ostaje plemenitog srca.
Roman Abramovič: Iako gubi milijarde dolara zbog kirze izazvane virusom korona, i dalje ostaje plemenitog srca. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Roman Abramovič, vlasnik londonskog kluba Čelsi, oglasio se saopštenjem u kom je naveo da se raskida saradnja sa dosadašnjnim prvim trenerom Frenkom Lampardom.

Takav ishod je bio očekivan pošto su Abramovič i njegova prva saradnica, Marina Granovskaja, koja vodi klub u Romanovom odsustvu, ranije dali ultimatum legendarnom fudbaleru da mora da popravi rezultate.

Kako do toga nije došlo, rastanak je bio neizbežan.

„Ovo je bila veoma teška odluka za klub, ne samo zbog toga što ja imam odličan lični odnos sa Frenkom, već i zato što ga mnogo poštujem. On je čovek sa velikim integritetom i najvećim radnim navikama. Ipak, u ovakvim okolnostima verujemo da je najbolje promeniti šefa stručnog štaba“, naveo je Abramovič.

On se lično, u ime kluba i uprave zahvalio Frenku na njegovom radu.

„Želim mu sve najbolje i apostrofiram da je on važna ikona našeg kluba i da njegov status ovde ostaje nepromenjen. Uvek će biti dobrodošao na Stamford Bridž“, istakao je Abramovič.

Očekuje se da Lamparda na mestu šefa stručnog štaba zameni Tomas Tuhel, donedavni trener Pari Sen Žermena. 

► Srpske rakete „cepaju“ evropske mreže! /video/

► Srbi se pitali za sve u meču Serije A /video/

► „Boginja provincije" pokazala Zvezdi kako se veliki Milan baca na kolena

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala