Izuzetno, pristupačno i pouzdano vozilo: Američki portal o novoj verziji ruskog terenca

© Foto : uaz.ruRedizajnirani terenac „UAZ patriot“
Redizajnirani terenac „UAZ patriot“ - Sputnik Srbija
Pratite nas
Američki automobilski portal „HotKars“ ocenio je verziju ruskog terenca UAZ „patriot“ koja će se prodavati u SAD pod imenom kompanije „Bremah Taos“, nazvavši terenac izuzetnim vozilom 4x4, koje ne samo da je pristupačno, već i pouzdano.
„HotKars“ piše da vozilo ima vrhunske performanse koje se obično sreću samo kod luksuznih terenaca, koji su, inače, višestruktruko skuplji od svog ruskog konkurenta.

Autor članka ističe da prelaženje reka neće biti problem za rusko vozilo. Kako dodaje portal, „Bremah Taos“ je u potpunosti orijentisan na terensku vožnju i vozač neće naći elemente luksuza unutar terenca, ali je američka verzija dorađena radi veće udobnosti pri vožnji. Konkrentno, primećene su značajne multimedijalane funkcije, kožna sedišta sa grejanjem, a pozadi su mesta prilično prostrana kako bi se udobno smestili čak i najviši putnici.

Uzimajući u obzir različite opcije koje su uključene u paket ruskog terenca, autor članka se posebno zadržava na sistemu kontrole stabilnosti vozila, koji sprečava proklizavanje automobila u krivinama, kao i na antiblokirnom sistemu.

Zaključak portala je da „Bremah Taos“ poseduje sve prvoklasne funkcije koje nemaju mnoga skupa terenska vozila.

Ranije je saopšteno da će ruski terenac „UAZ patriot“ stići u Ameriku i da je obezbeđena neophodna dokumentacija za uvoz. Kako je precizirano, će prodaja početi sledeće godine, dok se isporuke očekuju 2022 godine. Novu verziju popularnog ruskog „patriota“ uvoziće kompanija „Bremah“ iz Nevade, pod čijim imenom će se terenac i prodavati, saopšteno je iz te kompanije.

Poznata je i cena za osnovni model, koja iznosi 26.405 dolara, dok bi pik-ap trebalo da košta oko 27.000 dolara.

Pročitajte još:

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala