Habib uputio surovo realan komentar posle Konorovog debakla

© AP Photo / John LocherRuski MMA borac Habib Nurmagomedov na konferenciji za medije nakon borbe na turniru UFC 229 protiv Irca Konora Makgregora u Las Vegasu
Ruski MMA borac Habib Nurmagomedov na konferenciji za medije nakon borbe na turniru UFC 229 protiv Irca Konora Makgregora u Las Vegasu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Habib Nurmagomedov, jedan od najboljih MMA boraca svih vreme, prokomentarisao je težak poraz svog velikog rivala Konora Mekregora.

Irski borac je doživeo debakl od Dastina Poarijea nokautom u drugom delu drugog minuta druge runde.

Poarijea je ne tako davno savladao Habib, a ceo svet očekuje njegov povratak u oktagon i eventualno novi duel sa Mekgregorom.

Ipak prema rečima Dejne Vajta, prvog čoveka UFC, Habib je prokomentarisao da je bolji od svih boraca u njegovoj kategoriji i da ih je dosad „sve pretukao“.

„Ovo se desi kada promenite tim, ostavite sparing partnere koji su vas učinili šampionom i sparingujete sa malom decom, daleko od realnosti“, naveo je Nurmagomedov posle meča Mekgregora i Poarjea.

Aluzija je sasvim jasna, upravo je Nurmagomedov čovek koji je celog života sa jednim timom, trenira na isti način i zna kako se postaje šampion.

Mekgregor je sve to izgubio u međuvremenu i više se bavio „prozivanjem“ Habiba nego svojim poslom, a rezultat svega je – nokaut.  

► Poarije nokautirao Mekgregora! /video/

► Mekgregor provocira Nurmagomedova: Plaši me se, došao je kraj njegovom varanju

► Kako je pao srpski „Grom“ /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala