Goran Dragić se ne pravi Englez – Amerikanac otkrio kako funkcioniše „prevara“ /video/

© AP Photo / Lynne SladkyGoran Dragić i Džimi Batler, košarkaši Majamija
Goran Dragić i Džimi Batler, košarkaši Majamija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Džimi Batler, košarkaš Majami Hita, pričao je o prijateljstvu sa bivšim reprezentativcem Slovenije Goranom Dragićem.

Američki košarkaš leta 2019. stigao je u Majami i posle samo nekoliko dana skapirao se sa Dragićem, te su za kratko vreme postali veoma bliski.

Džimi je u nedavnom intervjuu pričao o mnogim stvarima, a na pitanje – ko je najsmešniji igrač u Majamiju – rekao je:

„Imamo mnogo smešnih momaka, ali biram Gorana. Razlog zašto je Goran najsmešniji je taj što kada nešto ne želi da uradi počne da se pravi da ne razume engleski, a priča ga perfektno. Recimo, igramo karte ili tako nešto i uhvatimo ga da vara, nakon toga se pravi kao da ništa ne razume: 'Uf, nisam znao, nisam vas razumeo'. Odgovorimo mu: 'Gorane, znamo da varaš, svi znamo'. Uvek kada to uradi 'umrem' od smeha. Tako da, nagrada za najsmešnijeg ide mom bratu Goranu“, otkrio je Batler.

Američki košarkaš predvodio je Majami do velikog finala sezone 2019/2020 koja je završena u „mehuru“ u Orlandu.

Batler je bio jedan od inovatora u Orlandu jer je unutar kompleksa „Dizni sveta“ osnovao kafeteriju. Džimi je otkrio da je zaradio oko šest hiljada dolara prodavajući kafu košarkašima, trenerima, osoblju...

Jedini igrač koji nikada nije platio kafu bio je, logično, Dragić.

„Kupac broj jedan bio je Goran, ali to se ne računa u profit. On je jedini igrač koji nikada nije platio nijednu kafu. Kada bi ušao u prostoriju išao je na foru: 'Hej, kako se osećaš dana? Kako ti je telo? Da li si gledao fudbal sinoć? Nejmar je bio baš dobar'. Kada bi me zapričao samo bi rekao: 'Napravi mi kapućino'. Posle toga bismo nastavili da pričamo. Znao je kako da me 'prevari“, otkrio je Batler.

Amerikanac je inače veliki ljubitelj evropskog fudbala, veliki je navijač Nejmara i Pari Sen Žermena, te je Dragić znao na šta da ga uhvati.

Džimi je i ranije pričao o tome koliko ceni reprezentativca Slovenije.

„Mnogo ga volim. Želeo bih da ga imam za saigrača do kraja života. Igrač je koji će uvek staviti sebe u službu tima, a to znači. Pokazuje kakva je ličnost“, rekao je.

Na početku teksta napisali smo da je na internetu kružilo mnogo zanimljivih videa na kojima su oni glavni protagonisti. Jedan od tih je kada je Džimi imitirao naglasak Gorana.

Dragić inače ima srpske korene, otac mu je Srbin i svake godine obeležava pravoslavne praznike.

Prošle sezone ekipa Majamija napravila je veliki uspeh plasiravši se u finale, a jedan od ključnih razloga za to bila je hemija u timu koja se odlično vidi u prijateljstvu Dragića i Batlera.  

„Hej Tim, nije ti dobar sendvič, ima mnogo šećera“ – Jokić kritikovao predsednika /video/

Kad Nikola Jokić „sa Harvarda“ zapeva numeru Miroslava Ilića… /video/

Bjelica i Marjanović „na ledu“ – Dončića i Vučevića saigrači vodili do pobeda /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala