Abramovič i Granovskaja su dali ultimatum legendi – pobede ili otkaz

© Sputnik / Anton Denisov / Uđi u bazu fotografijaRoman Abramovič i Darja Žukova
Roman Abramovič i Darja Žukova - Sputnik Srbija
Pratite nas
Roman Abramovič i Marina Grankovskaja gube strpljenje – menadžer Čelsija Frenk Lampard je dobio poslednju šansu da zadrži taj posao.

Londonski klub igra veoma loše u poslednjim nedeljama, a legenda kluba, sada u ulozi šefa stručnog štaba, okarakterisana je kao glavni krivac za to.

Poraz od Lestera u prethodnom kolu Premijer lige rezultatom 2:0 je ostavio Čelsi na osmoj poziciji tabele, daleko od šanse da se bori za titulu.

Abramovič, vlasnik Čelsija, nalazi se pred velikom dilemom – ostanak Lamparda deluje kao rizik, jednako kao i ideja o dovođenju starijeg, iskusnijeg trenera, usred sezone.

Ruski magnat je proteklog leta potrošio oko 200 miliona evra za transfere igrača i očekivalo se da će se londonski klub ponovo uključiti u trku za šampionski trofej.

Takav ishod je veoma daleko, a u daljim odlukama mnogo će se pitati Granovskaja, Abramovičeva najbliža saradnica i osoba bez koje u Čelsiju ništa ne može da bude urađeno.

Navodno, Grankovskaja ima daleko bliži odnos sa Lampardom nego sa prethodnim menadžerima, Mauricijom Sarijem i Antonijom Konteom, ali je sasvim jasno da su rezultati ono što presudno utiče na sudbinu trenera.

Lampard ih nema, a da li će – videćemo, ostala mu je još jedna šansa.

► Ruskinja je najmoćnija žena u svetu fudbala i njeno „ne“ zaista znači – „ne“

► Srpska „jedinica“ o kojoj priča svet – Dmitrović dao gol Atletiko Madridu /video/

► Afrički novac stiže u pirotski fudbal?! /video/

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala