Legendarni Hrvat na treningu Partizana: Došao sam da vidim prijatelje /video/

© AP Photo / Hassan AmmarHrvatski fudbaler Darijo Srna
Hrvatski fudbaler Darijo Srna - Sputnik Srbija
Pratite nas
Darijo Srna, proslavljeni hrvatski fudbaler, posetio je trening Partizana u Turskoj.

Crno-beli nalaze se na pripremama u Antaliji, baš kao i Šahtjor čiji je sportski direktor legendarni hrvatski fudbaler.

Srna je iskoristio šansu da vidi velikog prijatelja Igora Duljaja sa kojim je dugi niz godina igrao u ukrajinskom klubu. Duljaj je sada u stručnom štabu Partizana, te je ovo bila odlična šansa za druženje.

„Igor je moj brat, moj prijatelj veliki s kojim sam proveo toliko godina u Šahtjoru i ne samo da smo igrali, već smo postali i porodični prijatelj“, rekao je Srna za zvaničan Jutjub kanal Partizana.

„On je veliki čovek i veliki igrač, legenda našeg kluba i svaki dan se čujemo. Bio je on juče na našem treningu, ja sam obećao da ću danas doći na vaš trening. Video sam se sa trenerom, sa sportskim direktorom, to su moji prijatelji s kojima sam igrao i protiv kojih sam igrao, pravio dobre rezultate, Stojkoviću zabijao golove...“, dodao je Hrvat.

Srna, kao sportski direktor, ima zadatak da prati razvoj situacije na tržištu i jedno od zanimljivijih područja je Balkan.

„Igrači s prostora bivše Jugoslavije, ima ih jako puno, i oni su interesantni ne samo nama već čitavoj Evropi. Vi prodajete igrače i u Mančester siti i u Almeriju i velika je istorija Partizanovih igrača koji su otišli u velike klubove. Naša skauting služba u Šahtjoru drži ceo Balkan pod kontrolom, gleda i ako bude neko interesantan, sigurno da će biti na našem papiru“, kaže Darijo.

„Pratim i Vojvodinu gde je moj brat Lala trener (Nenad Lalatović, takođe bivši saigrač Srne iz Šahtjora, prim. aut), i Deki Stanković je u Zvezdi, vi ste sada tamo drugi... Biče interesantno prvenstvo“, zaključio je bivši reprezentativac Hrvatske.

Kako je Ljubinko Drulović dokazao da je "Car" i zašto je Murinjo veliki? /video/

Šah kao spas tokom karantina /video/

Ruski Rubin očitao lekciju Partizanu u Turskoj /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala