Svet plače zbog Mire Furlan: „Jednom je pobegla iz jugoslovenskog ludila, a sada je pobegla zauvek“

© AFP 2023 / ELVIS BARUKCICMira Furlan
Mira Furlan - Sputnik Srbija
Pratite nas
Za glumicom Mirom Furlan, koja je preminula u 66. godini, liju se suze ne samo na prostorima bivše Jugoslavije, nego i širom sveta.

Mediji prenose i da je glumica Mira Furlan umrla od groznice Zapadnog Nila. Tvorac serije "Vavilon 5" u kojoj je igrala nekoliko sezona i koji se oprostio od nje na društvenim mrežama, rekao da je već neko vreme imala probleme sa zdravljem.

"Jednom je pobegla iz jugoslovenskog ludila, sada je pobegla zauvek. Ali, legenda živi", napisao je jedan obožavatelj.

"Mira Furlan je bila toliko svoja, posebna, u svemu što je radila, da će ostati u sećanju ne samo kao izvrsna glumica nego kao jedna od onih koje su živele uspravno i časno, odupirući se hrabro kad je bilo teško. Hvala joj na svemu", napisao je drugi.

"Tako tužna vest…. Dok ne dobijemo šansu da se ponovo sretnemo sa druge strane Počivaj u miru, i spavaj u svetlosti, draga Miro", samo je jedna od brojnih reakcija na smrt proslavljene glumice Mire Furlan na društvenim mrežama.

​"Bila je sve. Bila je tako divna, talentovana i duhovita", pišu svi iz Amerike na Tviteru, podećajući da je njena uloga u seriji "Vavilon 5" bila je jedna od najinspirativnijih u ovoj naučno-fantastičnoj seriji.

Grupa fanova serije "Vavilon 5" napisala je da je ovo ogroman gubitak. "Bila je deo jedne od najboljih serija, njeno srce i duša. Zbogom velikom talentu. Srešćemo se ponovo u reci duša", napisala je ova grupa.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala