Afrički novac stiže u pirotski fudbal?! /video/

© Sputnik / Vitaliй Belousov / Uđi u bazu fotografijaKopačke
Kopačke  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Fudbalski klub Radnički iz Pirota bi mogao da uskoro da dobije ozbiljnu finansijsku injekciju od investitora iz Južnoafričke Republike.

Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić je otkrio da su neimenovani investitori, sa iskustvom učešća u sportu u Letoniji i Litvaniji.

Vasić je naveo da je klubu dat predlog o saradnji, odnosno finansiranju, ali i da je u odgovoru, uz nameru da saradnja bude ostvarena, upućen i određeni broj zamerki.

„Pirot kao grad ima dobar imidž, mi gajimo fer odnose u sportu, nemamo nikakve probleme sa FSS, svi ugovori prema igračima su poštovani, znaju svi da igramo pošteno, da nismo u režimu 'tri za tri'. Ideja je da dobijemo stabilnog finansijera koji će popraviti rad u stručnom delu, koji će dovesti pojačanja, podići kvalitet omladinskog pogona i da pucamo na Superligu“, naveo je Vasić.

Vasić je dodao da je razgovor sa investitorima bio otvoren, da je naglasio da želi da imidž kluba bude održan.

„Ne želimo repove i dugove koji će ostati na teretu lokalne samouprave, niti imamo para za to, niti kadrove niti je naš posao, ako idemo na nivo profesionalnog sporta za to nam treba jaka kadrovska struktura i jak investitor“, istakao je Vasić.

Kako je naveo, Skupština kluba bi trebalo da bude održana sledeće nedelje i jedna od tema biće potencijalna saradnja sa investitorom.

► Srpska „jedinica“ o kojoj priča svet – Dmitrović dao gol Atletiko Madridu /video/

► Ruski Rubin očitao lekciju Partizanu u Turskoj /video/

► Hrvatska poslanica tvrdi da je huligana u Vukovaru tukao policajac – navijač Crvene zvezde?!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala