Kako je Sanders ukrao Bajdenu šou: U prodaji dukserice sa viralnom fotografijom

© AFP 2023 / Brendan SmialowskiSenator Berni Sanders na inauguracii Džo Baйdena
Senator Berni Sanders na inauguracii Džo Baйdena  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Zvanična dukserica „Chairman Sanders Crewneck“, koja košta 45 dolara, sadrži viralnu fotografiju Bernija Sandersa koji na inauguraciji novog predsednika nosi jaknu parku, pletene rukavice bez prstiju i plavu hiruršku masku.

Demokratski senator iz Vermonta Berni Sanders, koji uživa široku podršku mlađe populacije, ponovo je postao goruća tema na mrežama, ovog puta zbog svojih modnih izbora tokom inauguracije Džoa Bajdena i Kamale Haris.

Fotografija Sandersa kako sedi na tribinama Kapitol hila pre nego što je Bajden položio zakletvu pokrenula je lavinu reakcija.

​Fotografija demokratskog senatora kako sedi na sklopivoj stolici dok nosi pletene rukavice postala je toliko popularna da je ljudi upoređuju sa poznatim memom „tužni Kijanu“ - fotografijom kanadsko-američkog glumca Kijanu Rivsa kako sedi na klupi u parku i jede sendvič.

Senator iz Vermonta je kasnije objasnio svoju odeću rekavši da bi radije bio utopljen nego moderan.

„U Vermontu se oblačimo toplo – znamo ponešto o hladnoći i nismo toliko opterećeni modom. Želimo da se zagrejemo, a to sam danas i učinio“, rekao je za „En-Bi-Si njuz“.

Izgleda da senator, koji sebe opisuje kao „demokratskog socijalistu“, kapitalizuje situaciju, jer zvanična veb-stranica njegove kampanje sada nudi uniseks duksericu ukrašenu viralnom fotografijom.

Ovo nije prvi put da je Sandersov predizborni tim pokušao da unovči robu koja ima potencijala na internetu; prodavnica i dalje nudi nalepnice „Feel the Bern” – sloganom koji je postao viralan tokom američke predsedničke izborne kampanje 2015-2016. Tada je bilo moguće i ugrabiti donje rublje ukrašeno ovim sloganom.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala