Pao dogovor Zvezde i Lećea: Falko na Marakani za 1,5 miliona evra

© AP Photo / Alessandro ToccoFilipo Falko
Filipo Falko - Sputnik Srbija
Pratite nas
Crvena zvezda obezbedila je novo zvučno pojačanje iz Italije, a to je Filipo Falko. Italijanski mediji objavili su informaciju da su se Leće i srpski šampion dogovorili, ostalo je samo igrač da utanači lične uslove s novim klubom.

Od ranije je poznato da je Crvena zvezda „nanišanila“ organizatora igre 28-godišnjeg Falka, samo je problem predstavljalo visoko obeštećenje.
Italijanski drugoligaš zapeo je da suma bude 1,5 miliona evra, dok je Zvezdina ponuda glasila okruglo milion.

Činilo se da od transfera neće biti ništa, da bi sve dileme otklonio novinar Gazete delo sport Alfredo Pedula koji je objavio da će Zvezda da plati klubu s juga Italije dve jednake rate po 750 hiljada evra, i da je dogovor postignut.

​„Falko se sprema da napusti Italiju zbog novog važnog iskustva“, poručuje odlično obavešteni Italijan, ekspert za transfere na Čizmi.

Presudnu ulogu odigrala je činjenica da će desetka Lećea ekspresno iz Serije B zaigrati na evropskoj sceni, jer je Zvezda u nokaut fazi Lige Evrope, gde je čeka Milan.

Takođe, crveno-beli su već poslovali sa Italijanima, dovedeni su Dijego Falćineli i Aksel Bakajoko, pa će Falku sasvim sigurno biti lako da se adaptira na novu sredinu u kojoj će od njega imati velika očekivanja.

► Putujući cirkus srpskog fudbala

► Hrvatska poslanica tvrdi da je huligana u Vukovaru tukao policajac – navijač Crvene zvezde?!

► Samo je jedan kralj golova

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala