Jutka mora u zatvor: Sud odbio molbu za odlaganje

© Foto : Youtube/stvarnostonline/PrintscreenMilutin Jeličić Jutka, bivši predsednik opštine Brus
Milutin Jeličić Jutka, bivši predsednik opštine Brus - Sputnik Srbija
Pratite nas
Bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka moraće na izdržavanje kazne zatvora, pošto je Viši sud u Kruševcu pravosnažno odbio njegovu molbu za odlaganje izvršenja tromesečne zatvorske kazne, na koju je pravosnažno osuđen početkom novembra zbog polnog uznemiravanja bivše poslovne saradnice Marije Lukić.

Ovom odlukom odbijena je žalba Milutina Jeličića Jutke i potvrđena prvostepena odluka Osnovnog suda u Brusu kojom je još krajem decembra njegova molba bila odbijena, objavile su Novosti, a preneo Tanjug.

Jeličić je odlaganje je tražio iz zdravstvenih razloga, ali molba nije usvojena, što znači da će u kratkom roku morati da se javi na izdržavanje zatvorske kazne.

Osnovni sud u Brusu je krajem prošle godine naložio Jeličiću da se 20. januara javi na izdržavanje zatvorske kazne, što je on pokušao da odloži.

Jeličić bi kaznu trebalo da izdržava u Okružnom zatvoru u Kruševcu.

Pravosnažnom presudom odbijene su sve žalbe i potvrđena je prvostepena presuda Osnovnog suda u Kruševcu koji je Jeličiću izrekao kaznu od tri meseca zatvora.

Suđenje Jeličiću je iz Brusa bilo izmešteno u Kruševac odlukom Vrhovnog kasacionog suda, zbog pritisaka lokalne javnosti.

Pročitajte još:

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala