Iva Ilinčić saslušavana četiri sata, ispričala sve do detalja

© Foto : screenshot/BlicGlumica Iva Ilinčić
Glumica Iva Ilinčić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Iva Ilinčić četiri sata davala izjavu na saslušanju u Višem tužilaštvu. Kada je izašla nije se obratila medijima nego je sa ocem Srđanom Ilinčićem odmah otišla kući.

Njen zastupnik advokat Jugoslav Tintor rekao nam je nije zgodno da daje odmah izjavu posle iscrpljujućeg saslušanja i da će ona i Milena naći trenutak kada će se obratiti medijima

„Nije joj lako da prolazi ponovo prolazi kroz sve to što je doživela i taj teret joj nije lak ni da ga nosi ni da o njemu priča“, rekao je Tintor.

Iva je do detalja u tužilaštvu ispričala kroz šta je sve prolazila, dok je njen advokat još jednom uputio apel zbog jedne maloletnice i ostalih devojaka koje nisu spremne da se suoče sa javnošću, da mediji poštuju njihovu privatnost.

Tintor je rekao da novinari pomažu jer je „ovaj problem pitanje svih pitanja“, i rekao je da je ovaj predmet prekretnica posle koje ništa više neće biti isto.

Sa ocem, koji je zagrlio, otišla je iz sudnice.

Podsetimo, FDU se pre tri dana oglasio povodom navoda glumice Milene Radulović i drugih devojaka da su bile žrtve seksualnog nasilja i uznemiravanja od strane učitelja glume Miroslava Aleksića.

Tada su poručili da bezrezervno i odlučno pružaju podršku mladoj glumici i nekadašnjoj studentkinji njihove škole, Mileni Radulović, u borbi da se svaki oblik seksualnog zlostavljanja i uznemiravanja procesuira i kazni na adekvatni način.

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću (68) osumnjičenom za ukupno 15 krivičnih dela, osam silovanja i sedam dela polno uznemiravanje.

On je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu negirao da je seksualno napastvovao šest učenica glume, pored ostalih i Milenu Radulović koja ga je prijavila policiji.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala