Zlatan vreme do Zvezde prekraćuje sa – „zvezdetom“

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaZlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Šta god da uradi na terenu ili van njega Zlatan Ibrahimović je večito u centru pažnje. Mediji na Apeninima poslednjih dana bruje da je napadač Milana navodno u šemi zanosnom fudbalskom voditeljkom Diletom Leotom.

Italijanska plavokosa lepotica, koja na društvenim mrežama ima preko sedam miliona pratilaca, navodno je provela novogodišnju noć za Zlatanom u jednom luksuznom hotelu.

„Viđeni su zajedno oko 21.20 do petnaest minuta pred ponoć, kada su se svetla ugasila i više se te noći nisu upalila“, otkrio je za medije na Apeninima izvor, koji je zahtevao da ostane anoniman.

Što i ne čudi s obzirom na to da je Ibrahimović u braku sa Helenom Seger, zanosnom Šveđankom koja je od njega starija čak 11 godina.

Podsetimo, još u septembru mesecu se pisalo o romansi Ibrahimovića i Leote, kada su snimili zajedničku reklamu, ali su mediji onda počeli da forsiraju priču da je ona u vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom.

Zlatan Ibrahimović će sa Milanom biti protivnik Crvenoj zvezdi u februaru u nokaut fazi Lige Evrope, a posle toga ga očekuje učešće na čuvenom festivalu Sanremo, gde će se pojaviti kao gost, baš kao i Džan, dok će voditeljka biti zanosna Dileta Leota.

Veliko je pitanje kako će se odvijati stvari i kako će sve to izgledati kada se pomenuti trio bude našao na bini.

Poznato je da je 39-godišnji Zlatan majstor fudbal, ujedno i borilačkih veština, ali je isto tako u javnosti poznat kao "miran i staložen", pa je teško za očekivati da bi Ibra dozvolio sebi da se nađe u centru bilo kakvog skandala.

► Fudbaler Partizana: Ne volim Đokovića

► Mesijev sin voli fudbal, ali ne želi da daje golove

► Zbog Erdogana je proteran iz Nemačke – u Turskoj ga čekalo više od milion ljudi

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala