Skandal u Nemačkoj: Fudbaler bežao preko krova od policije, trener ga surovo kaznio

© AFP 2023 / INA FASSBENDERBril Embolo
Bril Embolo - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kamerunac iz redova Borusije Menhengladbah Bril Embolo našao se u centru skandala u koji je bila uključena čak i policija!

Pomenuti Embolo dosad je pokazao brzinu na terenu, a sada i van njega i to u trenucima kada je preko krova bežao od policije.

Fudbaler Menhengladbaha se sumnjiči da je pokušao da pobegne nemačkim vlastima koje su upale na jednu kućnu žurku, što je strogo zabranjeno zbog pandemije koronavirusa, a sve u cilju suzbijanja istog.

Žurka je organizovana u noći između subote i nedelje u Esenu, a prema izveštaju policije, Bril Embolo se dao u bekstvo tako što se popeo na krov apartmana u kojem je organizovana privatna proslava, da bi trčao preko krovova, a na kraju je kroz prozor uleteo u drugi stan. Baš kao u akcionim filmovima. 

​Policija se oglasila i saopštila da je u Esenu zatekla 23 osobe, uz dodatak koji ukazuje da je švajcarski reprezentativac bio akter privatne zabrane.

„Zatekli smo ga samog u sobi. Pretpostavljamo da su Embolo i osoba koja je pobegla preko krova ista osoba“, saopšteno je iz policije.

Inače, nakon skandala se oglasio i Embolo, koji je nevešto pokušao da se opravda.

„Išao sam kod drugara u Esen da gledamo košarkaški meč. To je bila greška. Glupost zbog koje se izvinjavam saigračima, klubu i pre svega navijačima. Nisam smeo tako da postupim, pogrešio šam. Stan u kojem sam se pojavio nalazi se u neposrednoj sblizini stana u kome je bila žurka. Policija me je pronašla i uzela moje podatke. Znam da nisam smeo da budem tamo“, izjavio je Embolo.

Nemački fudbaler Mesut Ozil - Sputnik Srbija
Zbog Erdogana je proteran iz Nemačke – u Turskoj ga čekalo više od milion ljudi

Jasno je da se Bril Embolo oglušio o protokol, a za sve je saznao i trener Marko Roze, koji je besan.

„Potpuno je besmisleno kao javna ličnost da se vozite sa drugarom od stana do stana u dva ujutru za vreme pandemije. Samim tim, Embolo je prekršio korona protokol. Odmah smo reagovali i sklonili ga iz ekipe. Verujem da ga je zabolelo što nije igrao protiv Verdera. Mesecima živimo u pandemiji, verovatno niko od nas nije sve vreme poštovao pravila, međutim, velika je razlika biti na žurki u ovim vremenima. Nas kao sportiste gledaju drugačijim očima i zato moramo da se ponašamo odgovorno“, poručio je trener Menša Marko Roze.

► Zlatan vreme do Zvezde prekraćuje sa – „zvezdetom“

► Fudbaler Partizana: Ne volim Đokovića

► Mesijev sin voli fudbal, ali ne želi da daje golove

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala