Fudbaler Partizana: Ne volim Đokovića

© AP Photo / Gero BreloerFrancuski fudbaler Žan Kristof Bajbek
Francuski fudbaler Žan Kristof Bajbek - Sputnik Srbija
Pratite nas
Žan Kristof Bajbek, fudbaler Partizana, otkrio je da pored fudbala voli da igra i gleda tenis, te da mu je omiljeni igrač „belog sporta“ Rodžer Federer.

Franucski fudbaler pre šest meseci došao je u Partizan i za sada nije uspeo da se nametne kod Aleksandra Stanojevića. Imao je problema sa povredama, a na pripremama u Turskoj pokušava da se vrati u formu.

Bajbek je na pripremama razgovarao za „Večernje novosti“ kojima je otkrio neke zanimljivosti. Jedna od njih je u vezi sa tenisom.

„Ne volim Novaka Đokovića. Preferiram Rodžera Federera... Kada se Federer penzioniše, navijaću za Dominika Tima“, rekao je Bajbek.

Bajbek je dete Pari Sen Žermena, većinu karijere proveo je na pozajmicama, a od 2018. do 2020. bio je član Utrehta.

„Brat me je zvao i rekao: ’Hoćeš da ideš u Partizan sutra?’ Pomislio sam, ’kako čoveče?’ Znao sam za Partizan, igra stalno u Evropi. U početku sam razmišljao da je to korak unapred za mene, da je u pitanju veći klub od Utrehta. Odmah sam rekao: Dobro, idem“, otkrio je francuski fudbaler.

Bajbek je bio upitan za koga će navijati u duelu Crvene zvezde i Milana u nokaut fazi Lige Evrope i odgovor mu je bio prilično jasan: Mogu samo da kažem: 'Napred Milan!".

Partizan se na pripremama u Turskoj nalazi već nekoliko dana i biće do kraja januara kada sledi povratak u Beograd.

Crno-beli pokušaće da u prolećnom delu sezone istope prednost Crvene zvezde i umešaju se u borbu za titulu. Ekipa iz Ljutice Bogdana trenutno ima devet bodova prednosti.

Katai konačno u timu – Zvezda „Novakom Đokovićem“ otputovala u Tursku

Zbog Erdogana je proteran iz Nemačke – u Turskoj ga čekalo više od milion ljudi

Dobro jutro, da li je ovo 2016. godina?

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala