Zidan progovorio o Srbinu: Srećan sam zbog Luke, najlakše je mene da krivite

© Sputnik / Eric FEFERBERGZinedin Zidan
Zinedin  Zidan - Sputnik Srbija
Pratite nas
Zinedin Zidan, trener Real Madrida, oglasio se prvi put otkako je Luka Jović napustio kraljevski klub. Naravno, Francuz koji je olako otpisao 23-godišnjeg napadača pričao je o dva gola koja je Luka postigao u povratničkom debiju za Ajntraht iz Frankfurta.

Svega 28 minuta bilo je potrebnu Joviću da s dva gola "torpeduje" Šalke, a španski mediji pred utakmicu Reala sa Alavesom na konferenciji za štampu, nisu propustili priliku da pitaju Zidana šta misli o svemu tome.

Doduše, deo pitanja bili su i Regilon i Ašraf Hakimi, koji su takođe otišli.

​„Da, uvek je to moja krivica. Najlakše je okriviti trenera za sve. U Madridu je teško, i ja sam bio igrač. Ima momenata kada fudbaleri uspeju da savladaju sve prepreke i ostanu u ovom klubu. Znaju šta sve mogu, ovo je Real, uvek je borba, teško je. A imate momente kada igrač ode i pokaže šta može. To je slučaj sa Lukom. Mislim da je i dalje dobra stvar što smo ga doveli i srećan sam zbog njega. Neka ovako jednog dana postiže golove i u Realu. Ali, igrati u Realu i van Reala nije isto. Luka ima budućnost da to pokaže u Madridu. Isto važi za svakoga. U Madridu je žestoka konkufrencija, ali ne treba za to kriviti trenera“, izjavio je legendarni Zizu.

Na konkretno pitanje da prokomentariše Jovićeva dva gola, Zidan je odgovorio:

„Šta da kažem, nisam nesrećan. Naprotiv. Srećan sam i dopalo mi se to što je uradio. Želim mu, kao i svima ostalima“, poručio je francuski stručnjak.

► Zvezdino zaboravljeno dete „pronađeno“ u Portugalu

► Da li je Španac spreman da „pojede papir“ na kom je „ocrnio“ mladog Srbina?

► Mesi, Maradona i tuča sa Baskijcima – da li se istorija ponavlja? /video/

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala