Zvezdi ne preti samo Zlatan – u Milan stiže „Grande Mario“

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaMario Mandžukić
Mario Mandžukić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Fudbalere Crvene zvezde u nokaut fazi Lige Evrope očekuje pakleno težak zadatak jer se sastaju sa velikim Milanom. Ipak, aktuelni lider Serije A rešio je dodatno da se pojača u zimskom prelaznom roku, obezbedivši dolazak iskusnog Marija Mandžukića.

Hrvatski centarfor već je žario i palio Italijom u crno-belom dresu Juventusa, a sada je doputovao na lekarske preglede i ostala je samo još formalnost u vidu potpisivanja ugovora do kraja sezone.

Milan će morati da plati Mariju Mandžukiću 1,8 miliona evra, što nije malo za svega šest meseci, ali postoji opcija da za 3,6 miliona evropskih novčanica ostane i naredne sezone.

​Ipak, to je sada u drugom planu jer su navijači oduševljeni dolaskom još jedne „balkanske zveri“. Posle Zlatana Ibrahimovića i Anta Rebića, u klubu je još jedan igrač s Balkana.

Mandžukić je pompezno dočekan, uprkos pandemiji koronavirusa koja hara planetom, a Italija je jedna od najpogođenijih zemalja.

Na aerodromu su ga dočekali navijači i novinari, te je popularni „Mandžo" seo u džip sa zatamljenim staklima i uputio se ka gradu, dok su mu tifozi Milana skandirali „Grande Mario".

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske koji je četvorostruki prvak Serije A sa Juventusom, stigao je u Milan kao slobodan igrač nakon što se razišao sa Al Duhailom iz Katara, i nema sumnje da će predstavljati dodatni problem Crvenoj zvezdi u dvomeču šesnaestine finala Lige Evrope u mečevima koji su zakazani za 18. i 25. februar.

► Crveni karton i crveni alarm – Mesi i Barselona su dotakli dno /video/

► Sudija koji je uništio Srbiju je opet napravio skandal, a u priči je i „novi Žigić“

► Luka Jović vaskrsao i poručio: Ovo je samo početak!

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala