Supruga Olivera Ivanovića na pomenu u Hramu Svetog Save: Verujem u pravdu i istinu /video, foto/

Pratite nas
„Žao mi je što i tri godine posle ubistva nemamo imena nalogodavaca i Oliverovih ubica. Verujem u pravdu, verujem u istinu“, izjavila je Milena Ivanović na pomenu koji je služen u Hramu Svetog Save u Beogradu na godišnjicu ubistva lidera Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“.

Pomen je počeo tačno u 8.15 časova, simbolično u vreme kada je Ivanović ubijen u Kosovskoj Mitrovici.

Prisutni su tada, zajedno sa udovicom Milenom i sinom Bogdanom, zapalili sveće za Olivera Ivanovića.

© Tanjug / TARA RADOVANOVICPomen Oliveru Ivanoviću u Hramu Svetog Save.
Supruga Olivera Ivanovića na pomenu u Hramu Svetog Save: Verujem u pravdu i istinu /video, foto/ - Sputnik Srbija
Pomen Oliveru Ivanoviću u Hramu Svetog Save.

„Zahvaljujem se svima koji su jutros sa nama. I ove godine, kao i prethodne dve, na simboličan način obeležavamo godišnjicu od Oliverovog ubistva. Nadam se da ćemo sledeće godine u ovo vreme, na ovom istom mestu, imati neke informacije i da ćemo konačno kao porodica pronaći mir i da će Oliver na onom svetu pronaći mir. Nadam se da ćemo konačno imati imena onih, koji su 16. januara 2018. godine izvršili taj stravičan zločin“, rekla je Milena Ivanović.

Pomenu su, između ostalih, prisustvovali premijerka Srbije Ana Brnabić, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, bivši ministar Zoran Đorđević, i brojni građani.

Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. godine u Severnoj Mitrovici, ispred stranačkih prostorija, sa više hitaca u leđa. Nalogodavci i izvršioci ovog zločina do danas nisu poznati.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala