Srpski fudbaler ne zaboravlja ubistvo Ivanovića: U nama ima mnogo Olivera, razbuktaće se vatra!

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaNemanja Pejčinović
Nemanja Pejčinović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Pre tačno tri godine u Kosovskoj Mitrovici je ubijen Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda", a ubice ni dan danas nisu pronađene. Ipak, sećanje na Olivera, koji je bio sinonim za borbu za istinu i pravdu i dalje postoji, a potvrda za to stigla je i od srpskog fubalera koji igra u Rusiji.

Nemanja Pejčinović, nekadašnji defanzivac Crvene zvezde, kao i brojnih evropskih klubova koji je trenutno član drugoligaša Fakel Voronježa, a ima i rusko državljanstvo, s obzirom na to da je godina igrao za klubove u pomenutoj zemlji, prokomentarisao je na društvenim mrežama Oliverovo ubistvo, uputivši jaku i emotivnu poruku.

​„Političar koji je konkretno pričao o problemima, istinu i pravdu želeo za svoj narod i Srbiju, na jugu njegov glas su ugušili. Ali u nama ima mnogo Olivera koji tinjaju kao večni plamen i koji čekaju da se vatra razbukti i donesu boljitak srpskom narodu i manjinama u Srbiji“.

​Inače, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da naše bezbednosne službe već nekoliko meseci imaju kompletnu sliku onih koji bi imali motiv ili su umešani u jeziv zločin - ubistvo Olivera Ivanovića.

„Za to je potrebno ili da se neki od materijala sa uviđaja pojave u našim rukama ili direktno priznanje nekog od učesnika. Ali, kompletnu sliku onih koji bi imali motiv ili bi bili umešani u tako težak, jeziv zločin, naše službe, ne od juče, već nekoliko meseci imaju, tako da naravno oni sada rade svoj posao i pokušavaju, bez obzira na nemoguće uslove, jer mi tamo nemamo efektivno kontrolu na terenu kao što znate od 1999. godine, posebno od 2010, 2011. godine“, poručio je Vučić.

► Partizan trlja ruke i čeka milione: Bivši špic crno-belih upropastio španskog prvoligaša

► Francuska elitna liga pred gašenjem!

► Iz Frankfurta za Sputnjik o povratku Jovića: Trpeće pritisak, očekivaće od njega tri gola po meču

 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala