Ostrvo bruji o skandalu u kojem je Luka Milivojević izvukao deblji kraj

© Sputnik / Elena Rusko / Uđi u bazu fotografijaLuka Milivojević je dobio žuti karton
Luka Milivojević je dobio žuti karton - Sputnik Srbija
Pratite nas
Tuča na treningu Kristal Palasa, a u glavnoj ulozi našao se Srbin Luka Milivojević. Kapiten ekipe fizički se sukobio sa saigračem Mišijem Batšuaijem, da bi na kraju završio na travi.

Prema pisanju Dejli mejla, Milivojević je zaratio s Belgijancem na treningu pred dvoboj s Arsenalom (0:0), a veći incident sprečili su ostali fudbaleri Kristala Palasa, koji su jedva uspeli da razdvoje zaraćene strane.

Nemanja Matić  - Sputnik Srbija
Matić „kamiondžija” — krenuo stopama Bobija Marjanovića

Navodno, Luka, koji je inače kapiten ekipe, bio je besan što je Batšuaiji loše radio vežbu razmena pasova, već je slao jače lopte, pa je Srbinu „pukao film“ i šutnuo je loptu jako u pravcu svog partnera u pomenutoj vežbi.

Nekadašnjem napadaču Čelsija se to nije dopalo i brzo su se našli u klinču, usledila je kraća razmena udaraca, da bi Srbin, prema pisanju britanskih medija, „popio“ nokaut i završio na travi.

​I nakon što su ih razdvojili, nastavile su da pljušte psovke. Milivojević je protiv Arsenala s trakom oko ruke predvodio Kristal Palas, dok je Belgijanac meč ispratio s klupe.

Mediji u Engleskoj prenose da Kristal Palas neće pokrenuti disciplinske postupke protiv Milivojević i Batšuaiji, jer se ovakve stvari često dešavaju na treninzima.

Inače, srpski reprezentativac je nedavno bio atker još jednog skandala kada je sa Aleksandrom Mitrovićem prekršio zdravstveni protokol, jer je slavio Novu godinu u društvu nekolicine ljudi.

„Želim da se javno izvinim za svoje postupke tokom Nove godine. Kao kapiten Kristal Palasa svestan sam odgovornosti i gledano kroz to iznverio sam navijače, klub i menadžera“, rekao je Milivojević prošle nedelje.

► Bivši trener Zvezde na udaru porodice: „On je najgori otac na svetu“

► Fudbalska elita zbog korone gubi pet milijardi evra

► Problemi „kralja“ nisu nestali odlaskom Jovića – hrabri Baski šokirali Real

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala