Lepo smo rekli — ne prodaju samo Zvezda i Partizan

© Depositphotos.com / PhanuwatNandeeFudbal
Fudbal - Sputnik Srbija
Pratite nas
Eksplodirala je "bomba" na Banovom brdu! Čukarički je prodao Laciju defanzivca Dimitrija Kamenovića za oko 2,5 miliona evra, što je samo potvrda da ne prodaju više samo Crvena zvezda i Partizan.

Prvog januara 2021. godine, Sputnjik se bavio pomenutom temom, nagovestivši upravo ono što se pre dva dana i dogodilo. Čukarički je napravio sjajan posao, prodavši levog beka Rimljanima za, ovdašnje prilike i okolnosti, ozbiljan novac.

​Da sve bude još bolje po jedini privatni klub u Superligi, "brđani" su "izboksovali" u transferu da Dimitrije Kamenović ostane u njihovim redovima do kraja sezone, što će i umnogome značiti da izbore što bolji plasman i domognu se nekog od mesta koje naredne sezone vodi u kvalifikacije za evropska takmičenja.

Takođe, uz bonuse koji su definivisani ugovorom, zarada Čukaričkog može da poraste čak i do četiri miliona evra.

Pouzdani 20-godišnji defanzivac koji osim na poziciji levog beka, može da odigra i na poziciji štopera, dugo je bio na radaru nebeskoplavih, pa je Lacio na kraju rešio da ne čeka više i da pazari na Banovom brdu, pre nego što se u igru umeša još neki od ozbiljnih klubova sa Starog kontinenta.

Ričmond Boaći okružen Bajernovim igračima Tiagom i Martinezom - Sputnik Srbija
Najbolji strani strelac Zvezde napustio Ljutice Bogdana

Čukarički 14. januara putuje na pripreme u Tursku, a Kamenović će se priključiti ekipi nakon što u Rimu bude obavio lekarske preglede, neophodne da se kompletira transfer i potpiše ugovor.

Samim tim, Sergej Milinković-Savić će od leta imati Srbina za saigrača u Rimu. 

► Junajted je posle osam godina prvi u januaru, a to je znak da...

► Za njih ne postoje granice i politika: Srpski fudbaleri se u Albaniji osećaju kao kod kuće

► Batistuta, Adrijano? Ne – Dušan Vlahović!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala