Kriza nastavljena – Mitrović ni na klupi protiv Totenhema

© Tanjug / Tanja ValičAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Aleksandar Mitrović, napadač reprezentacije Srbije, nalazi se u velikoj krizi i nije nemoguće da će napustiti Fulam u zimskom prelaznom roku.

Srpski fudbaler za kratko vreme je došao od prvog napadača ekipe do rezerviste, a potom i momka koji ne konkuriše za tim.

Poslednji gol u dresu Fulama Mitrović je postigao 19. septembra kada je dva puta pogodio u porazu od Lidsa – 4:3.

Ove sezone to su jedina dva gola bivšeg fudbalera, između ostalog, Partizana u dresu ekipe sa Krejven Kotidža.

Mitrović je pre pet dana igrao u prvoj postavi u FA Kupu, na terenu je bio svih 120 minuta, ali nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

Srpski napadač u „kanalu“ se nalazi od duela sa Škotskom u baražu Lige nacija za plasman na Evropsko prvenstvo. U odlučujućoj penal seriji Mitrović je promašio penal i naši fudbaleri nisu uspeli da se plasiraju na EP.

Od tog trenutka pa nadalje Mitrović nema mnogo sa čim da se pohvali. Gol ga neće, a za Novu godinu je i bio na žurci zbog čega su ga mediji u Engleskoj oštro kritikovali.

Mitrogolu, kako je nadimak srpskom igraču, možda je potrebna promena sredine jer je u Fulamu od 2018. i čini se da je došlo do prezasićenja.

Činjenica je i da Fulam igra dobro bez Mitrovića, na poslednjih pet mečeva ne znaju za poraz, ali ni za pobedu, te je pitanje koliko će prilika dobiti u nastavku sezone.

Za sada Skot Parker ne računa ozbiljno na njega u Premijer ligi i sve dok ekipa bude beležila dobre rezultate bez njega, tako će i ostati.

Plasman obezedio SofaScore LiveScore

Maksimović za Sputnjik: Sneg „ugušio“ koronu u Madridu, uživam u ulozi oca

Sergejev brat i nesuđeni "đavo" – imao 14 odbrana, dao gol, nedovoljno za Milan

Iz Frankfurta za Sputnjik o povratku Jovića: Trpeće pritisak, očekivaće od njega tri gola po meču

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala