Podvodna kraljica na štiklama: Ruska umetnička plivačica osvojila internet /video/

© Foto : TikTok/@kristimakush95/snimak ekranaKristina Makušenko, ruska umetnička plivačica
Kristina Makušenko, ruska umetnička plivačica - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruska takmičarka u sinhronom plivanju Kristina Makušenko postala je zvezda na Tik toku zahvaljujući snimcima na kojima pokazuje svoju izuzetnu veštinu, često u obući nekarakterističnoj za sportiste.

Makušenkova, koja se na Tik toku predstavlja kao „podvodna kraljica na štiklama“, na toj društvenoj mreži ima više od šest miliona lajkova i 280 hiljada pratilaca.

 

​Na snimcima koje postavlja kao da prkosi gravitaciji, a sve to — u štiklama. Najpopularniji je video na kom pravi špagu dok leži na dnu bazena.

 
„Mnogo mi se dopada to što je sinhrono plivanje najviši nivo umetničkog izraza i tečnog pokreta i što vam omogućava da kombinujete svoje emocije sa muzikom“, rekla je Makušenkova u intervjuu za časopis „Šik Majami“.

Kristina Makušenko, koja je tokom svoje karijere osvajala medalje i u Rusiji i na međunarodnim takmičenjima, između ostalog i na Juniorskom evropskom prvenstvu u Srbiji 2011. godine, sada živi u Majamiju i svoju ljubav prema vodi prenosi na mlade baveći se trenerskim poslom.

 

​„Nikada mi neće dosaditi umetničko plivanje. Čast mi je da pomažem drugim mladim ženama da budu uspešne u nečemu što vole“, zaključila je popularna Ruskinja.

► Neustrašiva Ruskinja oborila rekord u zaleđenom Bajkalskom jezeru /video/

► Habib igra sa legendom, a njegov prijatelj „cepa“ mrežu /video/

► Spektakularan gol Aleksića /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala